Begyulladt szőrtüsző, vagy faggyúmirigy eltávolítására vannak végzetes megoldások?
Nos az én problémám a következő;
Fordyce van ott, azon a kínos helyen - aki nem tudná, ezek olyan apró faggyúmirigyek amik leginkább talán a libabőrhöz hasonlíthatóak.
Gyakran fordul elő nálam, hogy a szőr gyantázáskor nem megfelelően van kezelve, így a szőr bemegy a bőr alá, és ilyenkor begyullad a bőr.
Alapból sokáig gondban voltam azzal, hogy ez felvállalható-e nő előtt, aztán amikor ez megoldódott, jött ez a következő probléma.
Sokszor volt úgy, hogy steril tűvel alápiszkáltam, kiszedtem a szőrt, és pár napba került amíg véglegesesen visszahúzódott.
Több napja kettő ilyen begyulladt "valami" van, pont azon a tájékon...mi a teendő? Megpiszkáltam, mindkettő vérzett, stb, vagyis talán többet ártottam, mint használtam. Mostmár nem csak duzzanatban vannak, hanem sebesek is. Mit csináljak?
21/F
Menj el bőrgyógyászhoz.
Ha teljesen rendbe jön, akkor az ilyen drasztikus szőrtelenítést inkább hanyagold, és inkább nyírd rövidre.
Ha nem múlik el rövid időn belül, akkor először bőrgyógyászhoz menjél. Ha gond van, ő majd úgy is elküld sebészetre.
Én addig húztam, hogy a bőrgyógyász már nem tudott segíteni, betokosodott egy gyulladt rész és ki kellett vágni. De az sem olyan durva, mint ahogy hangzik. Nem éreztem semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!