Fitymaszűkület, rövid fitymafék vagy semmiség?
Valószínűleg a fitymafékeddel van gond, erre lehet következtetni, ha hátrahúzásnál a makkot lefelé húzza.
Meg kellene beszélned a szüleiddel, és nézessétek meg urológussal!
Szia!
A fityamszűkületet - ha kis mértékű - akkor tényleg lehet meleg vizes, szappanos kis tornáztatással nyújtani zuhanyzás közben.
Azonban a rövid, vagy letapadt fitymaféket szerintem nem igazán. Nekem egy icipicit volt rövidebb a kelleténél, ezzel még nem volt baj, de egyszer egyik barátnőm belekapott, és az apró seb egy kis heggel gyógyult azaz ismét vesztettem 1 mm-t kb, és a seb is volt hogy újra felszakadt, úgyhogy inkább elmentem és leműtettem.
Szó sem volt altatásról vagy ilyesmi, a doktor egy kis műszerrel, helyi érzéstelenítéssel leszedte a féket. Azóta csodálatos, semmi ilyen probléma nincs, viszont magánnál kicsit borsos volt, 40 ezer ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!