Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fájnak a heréim. Nagy baj lehet?

Fájnak a heréim. Nagy baj lehet?

Figyelt kérdés
Akkor fáj ha meg van terhelve valahogy. De akár kicsit is. Például ha boxert hordok az mindíg rossz. Szóval ha valami úgy hozzáér folyamatosan én nincsenek szabadon. Egyébként nincs vele baj. Ha háton fekszem nem szokott fájni, ha hason fekszem, olyankor hozzá ér az ágyhoz és elkezd fájni, kényelmetlen. Ha oldalt fekszek az egy rém. A lábaim között vagy ugye mögött vannak és nagyon rossz. Megyek vele orvoshoz de addig is valaki valamit? Mi lehet ez?
2015. nov. 3. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Visszér nekem van rajta 2 éve voltam vele utoljára dokinál kicsit megmatatta és egyböl el mult addig meg járni se tudtam kb ugy fájt vagy lehetne herecsavarodás de akkor már elhalt a heréd de szerintem akkor már nem fájna az ugy kb 5 órán belül kinyirja legalábis ezt mindta akkor

Am rossz témába ment a kérdés

2015. nov. 3. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
1 es ,a kérdés jó kategóriába ment .
2015. nov. 3. 18:49
 3/10 A kérdező kommentje:
A kérdés rossz kategóriában volt. Köszönöm annak aki átrakta. Ez a viszéres dolog nem túl komoly akkor?
2015. nov. 3. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Ellentmondások vannak a kérdésedben .A boxer az a gatya tipús ,ahol kevésbé ér hozzá,szinte egyátalán .Mondj 1 típust amiben szabadabban lehetne ,Jah ,nem testhez feszülőst kell felvenni .Mégis hol legyenek ,ha nem ott ahol vannak ? A korodat kellett volna inkább megirni .

A dokinak is ez az első szempont .Viszeresség sejthető,ha már tippelnem kell .

2015. nov. 3. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:
van akinek komoly van akinek nem nekem pl nem kellett megmüteni
2015. nov. 3. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:

A viszeresség komoly dolog ,azt orvosolni kell .

saját magától az nem fejlődik vissza .

2015. nov. 3. 18:57
 7/10 szamo77db ***** válasza:
Az lenne a legjobb, ha orvoshoz fordulnál. Én nem vagyok orvos, nem tömlek találgatásokkal. Annyit mondanék, hogy a fájdalom mindig jelez valamit. Pl. a fogad is megfájul, ha lyukas. Lépj!
2015. nov. 3. 19:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, megyek orvoshoz. 20 éves vagyok. Egyébként pár hónapja kezdődött ez, de aztán nem hordtam semmilyen alsóneműt, és mivel semmi probléma nem jelentkezett ezután, nem is foglalkoztam vele. Utóbbi napokban jött elő újra.
2015. nov. 4. 00:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Hogy megnyugodj urológushoz elmehetsz,nem kell beutaló,csak tb kártya,személyi.

Ismerősnél is enyhe visszeret most vett a doki észre és nem kell műteni.Csak a súlyosat kell.

2015. nov. 4. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Én sebésznél voltam mind2 alkalommal
2015. nov. 4. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!