Hogyan kell le húzni a péniszről a bört?
Figyelt kérdés
Ma ki próbáltam a maszturblást.
Azt mondták hogy le kell húzni a bört de én nem tudom fáj ha húzom vagy rosszúl húzom?
2015. okt. 26. 22:56
1/3 anonim válasza:
Olyan nincs hogy rosszul húzod le..
Csak egy irányba lehet lehúzni de ha tényleg ez volt az első alkalom hogy lehúztad akkor lehet hogy azért fájt mert még nincs "bejáratva" a bőr vagy az is lehet hogy fitymaszűkűleted van..
Az első pár alkalom nekem is kicsit fájt de csak azért mert nem volt hozzászokva a bőröm.
Hány éves vagy kérdező? Privátban is megírhatod
2/3 anonim válasza:
A bőr hátra húzásnál hátra pödrődik.Ami alul van ,felülre kerül.Egyébként masztizni úgy lehet ,fogy a bőr a makkon van .
3/3 anonim válasza:
Hány éves vagy?Fürdéskor amikor megmosod a nemiszerved és hátrahúzod a makk mögé a fitymád az nem fáj?
Eleinte probáld meg vízben hátrahúzkodni a fitymád,hogy hozzászokjon a mozgatáshoz.Nedves közegben könnyebb hátrahúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!