Merev állapotban mikor a fitymámat kezdem húzni lefelé, akkor nem megy a makk alá. (? )
Figyelt kérdés
Bővebben: 14 éves fiú vagyok, és olvasgattam pár dolgot már ezen az oldalon, de nem értem mert mindig ugyanazt írják más kérdéshez..
Az én problémám: Mikor kezdem húzni a fitymámat, a makk felett megakad, azaz nem tudom alá húzni. A biztonságkedvéért küldök képet:
Lankadt állapot: [link]
Merev állapot: [link]
Fognom kellett mert amúgy kicsit felcsúszna.
2015. júl. 11. 09:11
1/16 A kérdező kommentje:
És néha a merev állapotban eddig se tudom lehúzni, hanem kb. 2-3 mm-rel feljebb.
2015. júl. 11. 09:21
3/16 A kérdező kommentje:
És hogyan orvosolhatom?
2015. júl. 11. 09:43
4/16 anonim válasza:
Igen ezt fitymaszűkületnek hívják. Mivel már 14 éves vagy és eléggé szoros, sajnos nincs remény a nyújtásos gyógymódra. Minél előbb menj el orvoshoz /urológus/ mutasd meg. A vizsgálathoz nincs szükség szülői jelenlétra, de a továbbiakban igen, mert ezt műtét nélkül nem úszod meg.
5/16 A kérdező kommentje:
Esetleg van könnyebb megoldása, vagy ha menni kell dokihoz,és ő csinálja meg, az fájdalmas?
2015. júl. 11. 09:44
6/16 anonim válasza:
Nem tűnik igazán veszélyes állapotnak. Hogy valójában mi az igen pici probléma, azt te tudod valójában eldönteni. Ha maga a fityma nyílása, "szájadéka" feszül, akkor enyhe fitymaszűkület van (ami óvatos tágításokkal is orvosolható). H viszont a fitymafék feszül (a húgycső nyílásától vezet lefelé egy kis bőrredő a hímvessző első felén levő fitymarészhez, azt rögzíti), akkor a fitymafék rövid egy kicsit és könnyen berepedhet nemi aktus közben. Ezt viszont orvos tudja elcsippenteni (a gond az, hogy ezek a kis beavatkozások is jelentős, nehezen csillapodó vérzéssel járnak és a fájdalom akár hetekig is megmarad).
7/16 A kérdező kommentje:
Ami a képen van az nem fájdalmas, és éppen hogy csak addig tudom lehúzni, ha tovább próbálom, na akkor már feszül.
2015. júl. 11. 09:47
8/16 anonim válasza:
A tágítás 12(!) éves korig működik! Max 14, de az már nagyon ritka. Az első kép nagyon beszédes! A fityma túl lóg a makkon. És ebben a túl lógó részben van a szűkület. Az a baj vele, hogy a nap 24 órájából ez 20-at minimum így van. ha ki is tágulna, ahogy kevesebb figyelmet fordítasz rá azonnal visszaszűkül.
9/16 A kérdező kommentje:
Hát sajnos most már bekövetkezett a másik probléma is.
5 perce újra felmerevedett, és megpróbáltam lehúzni, most már ennyire se megy le, mert feszül. :(
2015. júl. 11. 10:02
10/16 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valaki még olvasgat itt, és érti ezt a problémát, vagy éppen átesett már ezen, akkor kérem mondja el hogy fájdalmas-e amikor rendbe teszik.
2015. júl. 11. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!