Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Merev állapotban mikor a...

Merev állapotban mikor a fitymámat kezdem húzni lefelé, akkor nem megy a makk alá. (? )

Figyelt kérdés

Bővebben: 14 éves fiú vagyok, és olvasgattam pár dolgot már ezen az oldalon, de nem értem mert mindig ugyanazt írják más kérdéshez..

Az én problémám: Mikor kezdem húzni a fitymámat, a makk felett megakad, azaz nem tudom alá húzni. A biztonságkedvéért küldök képet:

Lankadt állapot: [link]

Merev állapot: [link]

Fognom kellett mert amúgy kicsit felcsúszna.

2015. júl. 11. 09:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

Talán mégsem szűkület,jah ,hogy még passzosabb a bőr,és szárazon nem esik hátra .Ez még a relatív szkület fogalmába is kérdés.Az a szűkület,mikor a makk alsó részén az izom gyűrün egyátalán nem lehet átküzdeni a bőrt .

Azt írja még fogni is kell mert a makk mögül még vissza is csúszna .Szükület az vissza felé is van ,akkor miről beszélünk .Ezzel a doki az ég atta világon semmit sem csinál .Javasol több tornáztatás ,valamilyen sikosió kenyőcs használatával .

2015. júl. 11. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Próbáld nedvesen tornásztatni :)
2015. júl. 12. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
38%

Meleg vízben próbáld tornáztatni a fitymád attól javulhat pár hét,1 hónap alatt is.Azért ajánlják a meleg vízet mert meleg vízben könnyebben lazul fel a test és könnyebb is a fitymát hátrahúzni.

És nem igaz hogy a te korodban a fityma tornáztatás már nem segíthet,ez nem igazán korhoz kötött,itt 20 éves srácnak is bevált ez a módszer.

De kitartás kell hozzá.

Erőltetni nem szabad.Ha semmi javulás nem lenne akkor urológushoz kell menned,ő lehet írna fel neked szteroidos kenőcsöt.

2015. júl. 12. 17:53
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

Érdekes, itt meg azt mondja valaki hogy 12 éves korig működik a nyújtás...

== NEM ==

Nincs korhatár, nem 10, nem 12, nem 15, nem 18! Igen, fiatalon jobban működik, idősebben kevésbé. De ahogy fülcimpát lehet huszonévesen tágítani, fitymát is.

És ez a bőr nem "nagyon szoros", bakker... mereven hátra tudja majdnem húzni — tudja a válaszoló mi az a "nagyon szoros"? Amikor lankadtan SEM, az.

A túllógás sem jelent az ég adta világon semmi kórosat, a normális fityma ilyen. Annyi igaz, hogy abban a részben van a szűkület.

Gratulálok mindenkinek, aki a szerencsétlen gyereket beparáztatta hülyeséggel.

2015. júl. 15. 23:43
 15/16 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező: a kép alapján a makkod peremén túlmegy a fitymád, és nem látok (bár eléggé homályos sajnos) jelentős szűkületet sem (egy nagyon kicsi szorítás látszik ott a makk mögötti bőrön). Viszont az, hogy nem megy tovább, az inkább arra enged utalni, hogy rövid a fitymaféked – és az feszül, tart ellent, a teli, merev makknak.

Ez lehet hogy a használattól megváltozik, lehet, hogy nem. Próbálhatod még a fitymát előre nyújtani, az alsó (fitymafék felőli) oldalra koncentrálva. Nem biztos, hogy hat, de ha nem fáj, nem lesz bajod.

Mindenesetre a fityma bármilyen szintű eltávolítására semmi szükség, ha a fék problémát okoz, akkor azzal a megfelelő időben pedig el lehet menni és megszerelik. Csak a fitymaféket.

2015. júl. 15. 23:54
 16/16 anonim válasza:
100%
Szia! Először is ne parázz! Nekem nagyjából pont így néz ki a bré, 18 vagyok és 1-2 éve kezdtem a tágítást, ami működött is, szóval próbáld meg te is! Viszont nekem a fékem rövid volt, 2 napja volt a műtétem, te ezzel hogy állsz? Az nem feszül?
2015. júl. 26. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!