Merev állapotban mikor a fitymámat kezdem húzni lefelé, akkor nem megy a makk alá. (? )
Bővebben: 14 éves fiú vagyok, és olvasgattam pár dolgot már ezen az oldalon, de nem értem mert mindig ugyanazt írják más kérdéshez..
Az én problémám: Mikor kezdem húzni a fitymámat, a makk felett megakad, azaz nem tudom alá húzni. A biztonságkedvéért küldök képet:
Lankadt állapot: [link]
Merev állapot: [link]
Fognom kellett mert amúgy kicsit felcsúszna.
Talán mégsem szűkület,jah ,hogy még passzosabb a bőr,és szárazon nem esik hátra .Ez még a relatív szkület fogalmába is kérdés.Az a szűkület,mikor a makk alsó részén az izom gyűrün egyátalán nem lehet átküzdeni a bőrt .
Azt írja még fogni is kell mert a makk mögül még vissza is csúszna .Szükület az vissza felé is van ,akkor miről beszélünk .Ezzel a doki az ég atta világon semmit sem csinál .Javasol több tornáztatás ,valamilyen sikosió kenyőcs használatával .
Meleg vízben próbáld tornáztatni a fitymád attól javulhat pár hét,1 hónap alatt is.Azért ajánlják a meleg vízet mert meleg vízben könnyebben lazul fel a test és könnyebb is a fitymát hátrahúzni.
És nem igaz hogy a te korodban a fityma tornáztatás már nem segíthet,ez nem igazán korhoz kötött,itt 20 éves srácnak is bevált ez a módszer.
De kitartás kell hozzá.
Erőltetni nem szabad.Ha semmi javulás nem lenne akkor urológushoz kell menned,ő lehet írna fel neked szteroidos kenőcsöt.
Érdekes, itt meg azt mondja valaki hogy 12 éves korig működik a nyújtás...
== NEM ==
Nincs korhatár, nem 10, nem 12, nem 15, nem 18! Igen, fiatalon jobban működik, idősebben kevésbé. De ahogy fülcimpát lehet huszonévesen tágítani, fitymát is.
És ez a bőr nem "nagyon szoros", bakker... mereven hátra tudja majdnem húzni — tudja a válaszoló mi az a "nagyon szoros"? Amikor lankadtan SEM, az.
A túllógás sem jelent az ég adta világon semmi kórosat, a normális fityma ilyen. Annyi igaz, hogy abban a részben van a szűkület.
Gratulálok mindenkinek, aki a szerencsétlen gyereket beparáztatta hülyeséggel.
Kérdező: a kép alapján a makkod peremén túlmegy a fitymád, és nem látok (bár eléggé homályos sajnos) jelentős szűkületet sem (egy nagyon kicsi szorítás látszik ott a makk mögötti bőrön). Viszont az, hogy nem megy tovább, az inkább arra enged utalni, hogy rövid a fitymaféked – és az feszül, tart ellent, a teli, merev makknak.
Ez lehet hogy a használattól megváltozik, lehet, hogy nem. Próbálhatod még a fitymát előre nyújtani, az alsó (fitymafék felőli) oldalra koncentrálva. Nem biztos, hogy hat, de ha nem fáj, nem lesz bajod.
Mindenesetre a fityma bármilyen szintű eltávolítására semmi szükség, ha a fék problémát okoz, akkor azzal a megfelelő időben pedig el lehet menni és megszerelik. Csak a fitymaféket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!