Heló! 15 vagyok de még mindig mereven a péniszem 8cm fan szőrzetem már van és ondóm is de a péniszem nem nő mit tegyek!?
Valószínűleg későn érő típus vagy...
Én is 15 vagyok, de nekem már 13-14 évesen az arcszőrzetem is sűrűbb és sötétebb lett, és azóta a farkam sem igazán nőtt...
Milyen magas vagy?
Az alacsonyabb fiúk általában olyan 14-16 évesen kezdenek serdülni, felnőtté válni...
A nemi szervek 15 év körül indulnak igazán növekedésnek .
Biztos vagyok bent ,hogy még a tökeid sem érték el a felnőtt méretet.Ez nem magassághoz,súlyhoz,életkorhoz,egyebekhez kötött .
A fajfenntartási hormon gondoskodik arról,legyen akkora,hogy utódokat tudjál nemzeni .
Ez valóban picike.De előfordulhat ahogy az előttem szóló írta hogy későnérő vagy.
Milyen magas vagy?Mikor kezdett a fanszőröd nőni?
Azért lényeges ez mert akik a te korodban kisebb növésűek azok gyakran később kezdenek nemileg fejlődni(fanszőrzet 12-13 éves kor elején jelenik meg átlagosan),nemileg érni(13-14 évesen)és ha nagyon alacsonyak,kis gyerekes külsejűek,magasságúak gyakran pici,kisfiú méretű a péniszűk is.Ha te ebbe a kategóriába tartozol akkor lehet 16 éves korod körül kezdesz férfiasodni méretileg is.
Az hogy van szőrzeted,spermád jó jel,már serdülsz.
Kêpet ne tegyél fel!
De jó lenne ha jelenlegi fejlettségedről írnál,magasság,ernyedt,merev méret,mikor szőrösödtél,mióta van spermád.Mióta ekkora a péniszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!