Az lehet hogy a cigizéstől kicsi a péniszem mereven?
Figyelt kérdés
5 éve cigizek, napi 20-25 szálat szívok el(töltöm).
A farkam mereven csak 11cm, 19 éves létemre.:/
Van egy 16 éves fiútesóm, egyszer meglátam őt meztelenül amikor épp állt a farka, és neki nagyobb mint az egyém (kb 14-15cm-es lehet).
Nekem a cigitől lehet hogy ilyen kicsi?
Köszi a normális válaszokat!:)
19/F
2015. okt. 21. 19:51
1/9 anonim válasza:
Örülj neki, ha netán maradt még egészséges spermád...jó korán kezdted az önmérgezést, ami hatással van a növekedő szervezetre. Nőni már úgysem fog.
2/9 anonim válasza:
ha ez tudományosan beigazolódna, ez lenne a legjobb dohányzás elleni érv. Annyi bizonyos, hogy a szervek és test növekedése szempontjából a legkritikusabb időszakban kezdted el a dohányzást. Hagyd el teljesen a dohányzást, a hosszabbító technikát meg kezdjed el alkalmazni, hátha segít pár centit. Egyébként biológiai funkcióját (az ivarsejt eljuttatása a női nemiszervbe) ilyen méret mellett is feltehetően tökéletesen ellátja (remélhetőleg a vérellátása nem károsodott jelentősen).
3/9 anonim válasza:
Semmi köze a dohányzásnak a péniszmérethez. Ez genetikai dolog. Ha nem cigiztél volna soha életedben, akkor is ekkorára nőtt volna.
4/9 anonim válasza:
9 éves korom óta rendszeresen dohányzom, mégis a méretem dupla akkora mint a tiéd.
5/9 anonim válasza:
Férjem évtizedek óta cigizik, és 19,5 cm-es állva a pénisze :D Szóval attól biztos nem...
6/9 anonim válasza:
Mikor a miniszoknya divatba jött, az iskolákban még tiltva volt azt hordani. Egy osztályfőnök az utcán találkozott egyik tanítványával, és megjegyezte,: -Abból a szoknyából hiányzik valami!
A diák válasza: - Igen! Legalább húsz centi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!