Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Műttessem vagy ne?

Műttessem vagy ne?

Figyelt kérdés
Üdv! 17 éves vagyok, kb 1 éve jelen van nálam a herevisszér-tágulat nevű rendellenesség, bal herénél. Nem volt gondom vele, de az utóbbi időben ha sokáig terhelem magam, vagy sokáig egy helyben állok, enyhe fájdalom érződik. A fájdalom magában elviselhető, de azért mégis csak zavaró. A másik dolog, hogy van amikor eléggé látszik a herezacskón a visszér, ami néha már zavaró. Voltam régebben is orvosnál, és ma is. Továbbra sem javasolja, hogy műttessem meg, de azt mondta, hogy én kérem, akkor elvégzik a műtétet. Sokszor hallottam, hogy a későbbiekben problémát okozhat a varicocele, de azt mondta az orvos, hogy ez nem igaz, nem igényel műtétet ameddig engem nem zavar. Én személy szerint igazából csak attól félek, hogy most, 17 évesen valami kárt okoz, akár a hormonműködésben, akár bármilyen területen ez a rendellenesség, és emiatt gondolkodtam el komolyabban a műtéten. Segítségre lenne szükségem, hogy ki mit tanácsol.
2015. okt. 12. 22:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9 esnek,is.

Végezhető a műtét magasan, a hasüreg mögötti területen (retroperitoneálisan), - bal oldali beavatkozás esetén - a herevénának a vesevénába való beömlése alatt vagy a herezacskó közelében.

2015. okt. 13. 20:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm, én tudom mi a herevisszér-tágulat! Ha figyelmesen elolvasod, amit te magad bemásoltál, már abból is kiderül, hogy nem érelzáródás...
2015. okt. 13. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Minden műtét kockázattal jár. Ezt is vedd figyelembe. Olvass olyanok beszámolóit akik átestek már ezen. Tele van velük a net. Én a helyedben nem sietném el, de a te tested, te életed.
2015. okt. 14. 02:52
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Így igaz,mindenki saját sorsának a kovácsa .Ahány beteg annyi eset .Ezek után miért nem azt írjátok,mindeni nagy ívben kerülje még a házi orvosi rendelőket .Még a felírt beszedett gyógyszereknek is vannak mellékhatásai,kockázati .
2015. okt. 14. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:

12 es kedvéért.

Herevisszér (varicokele)

A herevisszér (varicokele) leginkább baloldalon kialakuló anatómiai elváltozás, melynek oka a here és a mellékhere vénás kötegének tágulata. A szakorvosok általában műtétet javaslonak akkor is, ha nem okoz problémát.

Mielőtt vállalkoznánk a beavatkozásra, érdemes esélyt adnunk magunknak, kezdjük el az Aviva Steiner által kidolgozott férfitorna gyakorlatait! Aki már túl van a herevisszér műtéten, annak is javasolt a rendszeres torna a regeneráció elősegítésére, főként ha múlni nem akaró fájdalomtól szenved.

2015. okt. 14. 13:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Köszönöm, akkor leírom másodszor is, hogy én tudom, mi a herevisszeresség! A két definíció lényegében megegyezik, de továbbra sincs szó bennük semmiféle érelzáródásról!

De minek a végére ez a kis reklám a férfitornáról? Nem azt írtad, hogy a műtét az egyetlen gyógymódja?

2015. okt. 14. 16:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Az egyes a legrosszabb dolgot tanácsolja. Ez nem fog elmúlni magától. Hiába szedsz bármilyen gyógynövényt vagy bármilyen más alternatív dolgot próbálsz meg. Egyetlen egy gyógymód van erre a Műtét. Műtét után megszűnik. Mivel hereviszértágulatnál az eret kell meg szüntetni. Így abban az érben nem fog vér a herék fele menni, de ez ondó vezeték felváltja ezt és abban fogja a vért szállítani. Azt az eret amit meg szüntettek az meg fel fog szívódni. Milyen gyógynövény fogja neked az eredet megszüntetni? Semmilyen...
2015. okt. 16. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Herevisszeret nem minden esetben kell megműtetni,érdemes lenne urológushoz menned és ha ő sem látja súlyosnak,inkololtnak a műtêtet akkor nincs rá szükség.
2015. okt. 17. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!