Érzéketlen herék túl sok üléstől?
Elég fiatal vagyok, 20 éves.
Nem túlzás kijelentenem, hogy szinte egész nap ülök, buszon, a suliban 8 órán át, aztán itthon is lefekvésig, és azt érzem már egy nagyon jó ideje, hogy a heréim érzéketlenné váltak.
El lehet zsibbasztani a heréket is?
Voltam már urológushoz, megröntgenezett és megtapogatta, tőle tudom hogy lehet hogy a sok üléstől van..
Másoknak is volt már ilyen tapasztalata? Ti mit gondoltok erről? Csak mert már kicsit ideges vagyok hogy folyton zsibbad, érzéketlen pedig már odafigyelek h itthon inkább fekve gépezzek, ne ülve, és mozgok is, és mégis..
Férfiak, ti érzitek a heréiteket egyáltalán?
Jó ez most néhány embernek egy magas labda lesz, de én most komolyan kérdezem, nem tudok megkérdezni senkit erről így komolyabban..
Mert elvileg a herék nem is baj ha kicsit érzéketlenek. Vagy valami ilyesmi..
A zacskót érzem, a potenciával nincs baj, csak a zacskóban a herék mintha nem is az enyémek lennének, érzéketlenek, de ha megnyomom fáj, de csak kicsit tompán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!