Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van olyan ember, aki kopasz...

Van olyan ember, aki kopasz volt és kinőtt a haja?

Figyelt kérdés
37 evés vagyok és a fejtetőm teljesen kopasz,ezert teljesen lenyírom a fejem kopaszra. Mindenki azt mondja hogy jól áll és ne akarjam változtatni ! De azért én már próbálkoztam ezzel-azzal de sajnos semmi siker ! Mondjak le erről a vágyamról, vagy érdemes próbálkoznom tovább ?(Megjegyezném hogy a családomban többen is vannak a felmenőimben kopaszok.)
2010. márc. 14. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha lenni ilyen "csodaszer" már régen Nobel díjat adtak volna érte. Szerintem ne költsd a pénzedet ilyesmire, tök felesleges. Főleg, ha jól áll a kopasz fej :) Lehetséges még a hajbeültetés, ami milliós költséggel jár, cserébe nem tökéletes és egyáltalán nem tartós. Vagy a paróka még.
2010. márc. 14. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:
a korai kopaszodás genetikailag öröklődik, egy enzim van a fejbőr sejtjeiben, ami átalakít különféle vegyületeket és az eredménye hajhullás. semmit sem tehetsz ellene, ezt örökölted, akármit kipróbálhatsz, de nem fog visszanőni a hajad. de örülj, hogy mások szerint jól áll!
2010. márc. 15. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt.

Amikor megszülettem nem volt hajam, de szerencsére azóta kinőtt!

2010. márc. 18. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:

o:))))

­Én akkor meg másodjára születtem meg ! :))))

2010. márc. 19. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!