Hogyan legyek férfi?
Szeretnék férfiasan viselkedni és szeretnék férfiasan kinézni
Kicsit gyerekes vagyok és szeretnék kinőni komoly férfias lenni. Ne a gyereket lással bennem .
15/F
Elnézést a fogalmazásért.
Karatéztem anno, hát ha rám néznek akkor 17 nek látnak , de arc szörzetem sincs
És én magamat gyerekesnek vagy gyereknek látom . + a viselkedés
Szerintem ha mások 17-nek néznek, biztosan elég férfias vagy a korodhoz képest! Arcszőrzeted pár éven belül kialakul majd, ezt nem tudod befolyásolni!
Az már csak tőled függ, hogy hogyan viselkedsz, bár 15 évesen még az is belefér, ha gyerekes vagy kicsit. Abból, amit leírtál, szerintem csak az önbizalmaddal lehet egy kis gond.
Hát ha nem csak külsőben hanem viselkedésben is felnőttnek és nem gyereknek akarsz tűnni akkor önállónak kell lenned.Mostani 15-25 évesek nagy részét mint a dedóba az anyuka látja sokszor teljesen el,tehát egy szendvicset nem képesek elkészíteni,otthon besegíteni,boltba,postára ha kell elmenni,aki vidéken él füvet nyírni,vagy fa hasogatásba besegíteni,kocsi mosásba stb.Biztos te is sok ilyen fiatalt láttál már.
Tehát minimum a saját kajád már elkezdheted magad készíteni, háziorvoshoz egyedül járni,segíteni otthon rendszeresen,nem csak a gép előtt ülni,játszani.Akkor a kondizás is a szülő pénzéből van,a ruha,az elektronika,nem lefejni a szülőket és természetesnek venni hogy munka és segítség nélkül a szülőktől,nagyszülőktől pénzt csekkolsz be,abból van minden.Tehát felelősséget is kell vállalni,meg munkarészt is kivenni a feladatokból.
A férfias kinézethez meg idő kell,mert az az adottságainktól is függ,van aki csak 25 évesen kezd férfiasabbá válni külsőleg,mert odáig csinálhat bármit vékonyka,fiatalabb kinézetű.
De az hogy magad gyerekesnek látod és felnőttesebb szeretnél lenni viselkedésben,kinézetben az már jó első lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!