Szerintetek mit tegyek/tegyünk? (nem tudom mitévő legyek)
Az a problémám már ha annak lehet ezt nevezni, hogy fél éve vagyok együtt a párommal és még egyszer sem sikerült bennem elmennie aktus közben. Ez így talán nyersen hangzik, de nem tudom szebben elmondani. Merevedése van, de behatolás után csak néhány percig marad az. De ha kézzel vagy szájjal izgatom akkor el tud élvezni. Előttem volt egy 2 éves kapcsolata amiben a nő kihasználta mint testileg, mint érzelmileg. Egy pszihás gát féle alakult ki benne, mert a csaj nem hagyta még óvszerrel sem, hogy elélvezzen (se benne, se azután hogy őneki volt orgazmusa). Orvoshoz, lélekbúvárhoz nem akar menni.
Szerintetek valamilyen vágyfokozó szer, ami segít fenntartani a merevedést, segíti az erekciót az megoldás lehet és vajon milyen szerek vannak ilyen problámára.
Légyszi csak ártelmes és nem elítélő kommenteket írjatok!
Felejtsétek el az ilyen szereket.
Sok sok gyakorlás, nyugalom, türelem, odafigyelés a megoldás.
Pszihés lelki dolgok állnak a háttérben.
Nincs szűkség gyógyszerekre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!