Mitől lehet ez? Pár perce vertem és ilyen sárgás majdhogy nem véres színű sperma jött ki.
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 17:51
1/3 anonim válasza:
Semmi gáz, egszerű gyulladásról van szó nagyon nagy valószínűséggel. Ha a probléma az, amire gondolok, akkor csak elég volna, ha gyulladás csökkentőt szednél és pár héten belül el fog múlni. Elképzelhető, hogy később jóval véresebb lesz, de nem kell aggódnod szerintem. Ilyen velem már kétszer is volt, mindkétszer pár héten belül elmúlt. Azért persze nézesd meg orvossal.
2/3 A kérdező kommentje:
Újból kivertem mert paráztam:D
Most normális áttetsző volt ami nálam az alap.Szerintem lehet volt valami a "csőben" és az jött ki.Vagy a vizeletemben.Am köszi a normális választ.
Dokihoz félek elmenni főleg ha pasi.Nehogy ott aztán felálljon a farkam vagy valami.Inkább altasanak el.
2010. márc. 13. 18:10
3/3 anonim válasza:
Nem fog felállni!Annyira ideges leszel,hogy tök kicsire össze fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!