Segíts! Nem kívánom a szexet 17 évesen!?
Figyelt kérdés
Szálkásító diétán voltam mostanáig.3 hónap alatt 15 kilót csökkent a tömegem.Most teljesen szálkás vagyok,elértem a kívánt testalakot.A probléma az hogy amíg tartott a diéta egyre kevésbé kívántam a szexet!Mostanára magától már nem is jön az érzés,hogy kell.Eleinte gondoltam hogy majd visszaáll magától,de már 2 hete abbahagytam a diétát és még ugyan az a helyzet!Olvastam olyat hogy anorexiás férfiak esetén előfordul mert csökken a tesztoszeron,de hát én nem vagyok anorexiás!Feltétlenül meg kellene híznom ahhoz hogy újra a régi legyek?Egyébként nem minden téren van gond,mert ha "akarom" akkor működik a dolog,meg a lányokat is megnézem az utcán mint régen,csak nem jön az érzés,hogy mennyire kívánnám...Mit tehetek?2015. szept. 18. 18:55
1/3 anonim válasza:
Elérted amit nagyon szerettél volna .Minden nem megy együtt,
ezt most már te is beláthatod .
Mindennek ára van !!
3/3 A kérdező kommentje:
igen,van.
2015. szept. 18. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!