Szerintetek sok a napi 2 kiverés? 13/F
Annyit csinálj ,ahányhoz kedved van .
Azoknak a válaszolóknak mondom ,akik ezt sokallják ,a napi 2 szex nem lenne sok ? A maszti is egy szex féle,csak egyedül csinálják. Kár hogy eddig nem jutott el ez a tudatotokban .
Szerintem ez nagyon egyén és vérmérséklet függő.
15 éves koromban volt bizony, hogy napi hat eset is megesett. Ki volt persze próbálva a reszkető térddel célbarecska is, meg ami pozitúra egy párkapcsolatban is előfordulhat - nyilván fantáziával kipótolva apróbb részletek.. :) Máskor meg napokig semmi, esetleg 1..2. Arra persze mint mindenki - én is ügyeltem, hogy minimum 15..20 perc meglegyen alkalmanként, mert ki szeretne 5 perc alatt el és felsülni majd kedvesével? Szóval mikor élesben, nővel ment a dolog, lazán 3..6 órás menetek is mentek egy töltettel - okosan. Nyilván nem minden alkalom ilyen, a legtöbb menet pl. 45 perces nálam, ami szerintem teljesen átlagos. Szóvar veregesd amennyit jólesik, ne hallgass urban legendákra. Ha az ember nem fedezi fel időben testét, nem várhat csodákat a párkapcsolatban sem...
Egyébként később is szokták ezt csinálni - és nemcsak a férfiak! Sőt, ha olyan a párkapcsolat, (értsd nincs mit tenni, javítani, ez van és kész, amire képesek, már rég megpróbálták, beleértve minden beszélgetést, szakembert, vajákost, stb... Együtt vannak mert ott a ház, kocsi, gyerek...) akkor mellette is. - Vagy szimplán félrelépnek. Álszenteskedni lehetne persze, de minek?
45/F
Igen! Sok!
Az új világrendünkben ami nemsokára bekövetkezik, az Iszlám már egy miatt is megkövezést követel!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!