Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintek sok a napi 1 kiverés?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 18:57
3/11 anonim válasza:
Én szerelmi bánatomban ma már negyedszerre vertem ki...
verd ha jól esik, egyébként szerintem sok.
4/11 anonim válasza:
Szerintem meg igen....nem bántás ként csak óvás ként...volt 1 barátom aki szintén kiverte minden nap...és az lett a vége hogy amikor volt valakije és sexeltek vagy orális sex volt nem tudott elélvezni csak ha a végén ö maga rántott rá 1-2 öt.Érdekes szitu de azt mondta megszokás és senki nem tudja neki ugy csinálni mint ö maga.Tehát vigyázz szerintem elég akkor kiverned ha nagyon kivagy már éhezve ...és ha nincs senkid.Szóval túlzásba nem vidd.üdv
5/11 anonim válasza:
nem sok...
csak nehogy "gyöngébb" fáradékonyabb legyél
7/11 anonim válasza:
ha tetszik csak nyugodtan... de én mindig a heti 2-3 nál maradtam, talán 2x ha volt oan hogy 4-5 nap is egymás után, meg egy nap 2x, de az már sok volt...
8/11 anonim válasza:
nem sok én ismerek olyat aki napi 4x ><
9/11 anonim válasza:
nekem van egy haverom aki rekordot akart dönteni és volthogy 1 nap 8 szor kiverte
én szóltam neki hogy ebből baj lessz ... :P
10/11 anonim válasza:
nem sok szerintem se, eleinte én is minden nap csináltam, de mostmár csak kb 2naponta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!