Jobb heremen közvetlenül a mellekherem mellett talaltam a heremen egy kisebb keményebb tapintású helyet. Daganatos betegség lehet? Mas panaszom nincsen.18/f
Dijazom a tapintó tulajdonságodat.Akár urológus is lehetnél,
Mivel nem vagy az ,így keresd fel .
Első: Ki lehet a dolgokat tapintani a herezacskón belül. Bár lehet te még a herédet sem tudod (Tudod nem minden ember egyforma). Képzeld én is ki tudom tapintani a dolgokat és helyes diagnózist is felállítottam magamnak amikor gondom volt és már úgy mentem az orvoshoz, hogy meg mondtam a diagnózist és lám egyet értett. Akkor lehetek urologus mert tapintási tudásom jobb mint a tiéd? Sajnálni tudlak.
Kérdező: A daganatos elváltozás a here felszínén van és nem mellette. Lehet épp a mellék herédet érzed csak eddig nem tudtad hogy az. Eddig tapintottad és ott volt mindig? Vagy csak most vetted észre de korábban nem is figyelted? Ondó vezeték vagy ér is lehet, de akár ciszta is. Ciszta ártalmatlan. Ne gondolj a legrosszabbra, de azért néha nem árt egy vizsgálatra elmenni, legalább, hogy meg nyugodj. :) Kérj ultrahangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!