Az lenne a kérdés hogy: lehet e szeretkezni figyma szűkülettel úgy h a bőrt egyáltalán nem lehet felhúzni. És ha nem akkor hova kéne fordulnom, mennyibe kerülne és mennyi idő múlva lehetne szexuális életem a beavatkozás után. (20 éves srác vagyok elég ciki a dolog nem szívesen fordulnék orvoshoz. itthon nem megoldható? egyszer kiskoromba 12 évesen felhúztam de azonnal vissza is húztam rá a bőrt, lehetséges lenne ezt most is megcsinálni ha úgy mint régen most is sokat próbálom és "nyújtom" a bőrt?)
Otthon is helyrehozhatod. Én is 20 éves voltam mikor elkezdtem erőltetve visszahúzni a bőrt fürdéskor. Nehezen ment és fájt is nagyon de gyorsan elkezdett kinyúlni a bőr. Elejében akkor húztam le amikor még nem állt fel majd úgy felállítottam. Majd naponta többször is lehúztam róla a bőrt és egyre hosszabb ideig hagytam úgy. Kb két hónap után már nem fájt annyira hogy ne bírjam a gatyában is visszahúzva tartani. Néhány hónap alatt úgy kinyúlt a bőr,hogy bármikor lejött feszülés nélkül. Azóta is visszahúzva tartom a gatyába is.ár nem mondja meg senki, hogy fitymaszűkületem volt mert teljesen jól működik.
Szóval rajtad múlik, hogy összefaragtatod magad vagy otthon kitartással max. fél év alatt korrigálod azt amit elhanyagoltak a szüleid gyerekkorban megcsinálni.
2015. szept. 16. 15:56
12/16 anonim válasza:
Otthon nemtudsz rajta sokat segiteni én sem tudtam. 17 éves koromban műtöttek. Persze addig sokat szenvedtem a húzogatásokkal igaz kicsit tágult de ehez orvos kell!! Nekem csak egy bemetszést ejtettek rajta úgy varták össze. Nem volt valami nagy ügy nem is fájt!!
2015. szept. 16. 23:05
13/16 A kérdező kommentje:
Barátnőm van. és eléggé be van indulva. persze nem tud erről a problémáról, nem régóta vagyunk együtt. nem akartam elmondani neki mert elég tré. köszönöm a hasznos válaszokat. úgy néz ki egyhamar nem oldódik meg a probléma így a barátnőmmel közölnöm kell. felettébb kellemes beszélgetés lesz.. megpróbálom az óvszeres megoldást és az itthoni kezelést. és ha eredménytelen akkor orvos!
2015. szept. 17. 02:23
14/16 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod és kitartó vagy akkor nem lesz eredménytelen. Ha nem szoktatod a gatyához akkor nem fogod élvezni a dugást mert annyira érzékeny a makk. A műtét utáni gyógyulás, állapot se nem olyan egyszerű mint ahogy hangzik. Utána se bírsz elég sokáig dugni.
2015. szept. 17. 17:31
15/16 anonim válasza:
Figyelj, szerintem a barátnőd nem zavarná. Az enyém is normális péniszekkel találkozott előttem, mondtam neki hogy mi van (gondolom eljuttok a megnyílásig a szex előtt) és egyáltalán nem lepődött meg, nem is volt vele baja. Egyetlen kikötése volt, hogy gumiban csináljuk amíg ilyen, és nem áll át tablettára, ugyanis a szűkület miatt nem tudtam mosni alatta. Fél évig simán megvoltunk, mire rávettem magam a műtétre.
2015. szept. 17. 21:05
16/16 anonim válasza:
14\15-nek igaza van,ha kitartó vagy és nagyon óvatos akkor segíthet az otthoni módszer is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!