Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma szűkületem van mit tegyek?

Fityma szűkületem van mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés hogy: lehet e szeretkezni figyma szűkülettel úgy h a bőrt egyáltalán nem lehet felhúzni. És ha nem akkor hova kéne fordulnom, mennyibe kerülne és mennyi idő múlva lehetne szexuális életem a beavatkozás után. (20 éves srác vagyok elég ciki a dolog nem szívesen fordulnék orvoshoz. itthon nem megoldható? egyszer kiskoromba 12 évesen felhúztam de azonnal vissza is húztam rá a bőrt, lehetséges lenne ezt most is megcsinálni ha úgy mint régen most is sokat próbálom és "nyújtom" a bőrt?)

2015. szept. 15. 02:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Orvos.Egyedül nem fogod tudni nyújtogatni és helyrehozni.

6hét alatt begyógyul és szexelhetsz.

2015. szept. 15. 06:38
 2/16 anonim ***** válasza:
ha van TB-d,megcsinálják TB-re,kérj beutalót háziorvostól.
2015. szept. 15. 06:39
 3/16 anonim ***** válasza:

Hát van aki azt mondja, lehet így is szexelni, különösen óvszerrel. Én nem mertem. Ha kézzel most visszahúzód, nyilván feszül rendesen. Ha szex közben netán beszakad, az veszélyes, plusz a feszülés miatt nyilván fájna is.

Szóval nem fogod megúszni az orvost. Ez van. Kicseszés az élettől, de ha már így történt, jobb rajta túlesni. És ki tudja, nem biztos, hogy műteni kell (bár valószínű).

2015. szept. 15. 07:54
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Ha egyszer már fel volt húzva ,én nem zárnám ki,hogy bőrlágyitó tágitásával nem lehetne eredményt elérni .

27 évesről is tudok ,akinek ez sikerült.

Amennyiben orvoshoz mész,egyből urológia ,a háziorvost ki kell hagyni,mert nem kell beutaló,csak taj kártya.

2015. szept. 15. 09:44
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha egyáltalán nem megy fel akkor ne kísérletezz. Mert sokkal több baj lehet belőle. Menj orvoshoz.
2015. szept. 15. 11:33
 6/16 anonim ***** válasza:
Az óvszert hátrahúzott fitymával kell felrakni, tehát hogy tudna vele szexelni, amikor rendeltetésszerűen nem is tudja használni az óvszert.
2015. szept. 15. 12:55
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

6 os,az óvszert nem húzni,hanem görditeni kell .

Ezért megy rá a szűkületesre is .

2015. szept. 15. 14:45
 8/16 anonim ***** válasza:

Itt már csak az (a piócás ember)urológus segíthet!

Oda tartozik.

F40+

2015. szept. 15. 16:05
 9/16 anonim válasza:
100%

21 éves vagyok, ma műtöttek. Mostanáig aktívan éltem nemi életet gumival, de elvileg minden fitymaszűkület más. Az enyém ernyedt állapotban valamennyit visszament, merev állapotban alig látszott ki a hegye. Azt ajánlom, hogy te is ess túl rajta minél előbb, főleg ha most nincs aktív nemi életed, akkor ilyenkor a legjobb. Én is bánom, hogy eddig halasztottam, és most hanyagolnom kell a barátnőmet :D ne szivasd meg magad ilyennel, hidd el, csak rosszabb.

Az orvos előtt megmutatni meg nem ciki, hidd el, napi szinten elég sok ilyet látnak. De amúgy az első alkalom a legkellemetlenebb, amikor bemész megmutatni és megbeszélni, ott a legszégyenlősebb az ember, utána ez szép lassan múlni fog :D Én is szégyelltem a dolgot, főleg szüleim előtt, ma a műtéten három ember volt bent, és nem igazán érdekelt, csak hogy legyek túl rajta.

2015. szept. 15. 16:42
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

Meleg vízben több perces áztatás után sem tudod picit sem hátrahúzni?

Hogyan tisztálkodtál eddig?

Nézd menj el urológushoz,tb kártyát,személyit kell vinned.Nem kizárt hogy az orvos kenőcs segítségével hátra tudja majd húzni.A lényeg hogy mutasd meg neki,ha műtétet emlegeti és körülmetêlést akkor kérdezz rá hogy más műtéti eljárással nem tudna kezelni,mert ha nem szüksêges nem szeretnél metêlést.Ha csak ez létezik akkor nincs mit tenni.

Gêzt a sebre,betafinos oldatot seb fertőtlenítésre,kamillát a seb leáztatására ha műtétre kerülne sor vegyél.

2015. szept. 15. 21:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!