Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rengeteg pattanás van a...

Rengeteg pattanás van a homlokomon. Hogy tüntessem el őket?

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesítenek, genny minden nap, fúj! Eltüntetni lehet valahogy? Valahogy, hogy ingyen, vagy ne legyen drága. 13/F

2015. szept. 14. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg olyan sok van, elmehetnél egy kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz, ők tudnak segíteni a pattanások eltüntetésében!
2015. szept. 14. 19:35
 2/6 szamo77db ***** válasza:
Én a kozmetológiai szakrendelést ajánlom neked. Biztosan tudnak segíteni.
2015. szept. 14. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet rá venni kenőcsöt, mondjuk én speciel allergiás voltam rá. Lehet még kamillateával gőzölni és egy idő után almával finoman dörzsölni. Ezenkívül rendszeresen mosd meg szappannal, este bekenheted arcszesszel.
2015. szept. 14. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Legyen rövid a hajad, ne lógjon a homlokodra. Arcszesz vagy 70%-os alkohol alkalmas a bőr letörlésére például reggel és este.
2015. szept. 14. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én adok egy tippet.Elmész kozmetikushoz ,és azt mondod ,a zsebpénzemet gyűjtöttem arra,hogy eljöhessek kezeltetni magam .Csak egy jelképes összeget fog kérni.Ő is arra gondol,jövőben is vendége leszel .
2015. szept. 14. 20:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Teafaolaj az jó? Ilyen alkohol szaga van, az jó?
2015. szept. 16. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!