Rengeteg pattanás van a homlokomon. Hogy tüntessem el őket?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesítenek, genny minden nap, fúj! Eltüntetni lehet valahogy? Valahogy, hogy ingyen, vagy ne legyen drága. 13/F2015. szept. 14. 19:19
1/6 anonim válasza:
Ha tényleg olyan sok van, elmehetnél egy kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz, ők tudnak segíteni a pattanások eltüntetésében!
2/6 szamo77db válasza:
Én a kozmetológiai szakrendelést ajánlom neked. Biztosan tudnak segíteni.
3/6 anonim válasza:
Lehet rá venni kenőcsöt, mondjuk én speciel allergiás voltam rá. Lehet még kamillateával gőzölni és egy idő után almával finoman dörzsölni. Ezenkívül rendszeresen mosd meg szappannal, este bekenheted arcszesszel.
4/6 anonim válasza:
Legyen rövid a hajad, ne lógjon a homlokodra. Arcszesz vagy 70%-os alkohol alkalmas a bőr letörlésére például reggel és este.
5/6 anonim válasza:
Én adok egy tippet.Elmész kozmetikushoz ,és azt mondod ,a zsebpénzemet gyűjtöttem arra,hogy eljöhessek kezeltetni magam .Csak egy jelképes összeget fog kérni.Ő is arra gondol,jövőben is vendége leszel .
6/6 A kérdező kommentje:
Teafaolaj az jó? Ilyen alkohol szaga van, az jó?
2015. szept. 16. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!