Mit tehetnék, hogy ne legyen zsíros a homlokomon a bőr?
Lassan 21 éves leszek, de még mindig olyan a bőröm, mint a kamaszoké. A homlokomon és az orromon zsíros a bőröm. Fertőtlenítő szerrel szoktam tisztítani, mivel az szárít a legjobban. Emellett próbáltam már arctonikkal is. Baba szappannal mosok arcot, hogy még bőrbarát is legyen. De ezek mind csak max. 1 órára oldják meg a problémát. Utána mindig csillog a zsírtól a homlokom, ami eléggé zavar :S És ugyebár az ember nem tudja mindig tisztítgatni magát. Ha meg nem csinálom naponta többször, pattanásos lesz.
Mit lehet tenni, hogy megszűnjön ez?
En meg lassan 40 leszek es nekem is ilyen...
Jo hir, hogy a zsirosabb boru emberek kevesbe vagy kesobb rancosodnak ;)
En akarhanyszor kimegyek a wc-re ugye kezmosas utan papirtorolkozot hasznalok es az enyhen nedves papirturcsivel torlom le az arcomrol a felesleges zsirt. Azert enyhen nedves, mert a szaraz papirturcsi nekem tul durva! De ha nincs mas akkor wc-papir, a puhabbik fajta, vagy sima papirzsepi.
Köszönöm! Ez olyan csajos dolog, gondolom ezeknek valami illata is lehet, én pedig hím vagyok :D Szóval ez a kendős dolog nálam nem nagyon jönne be.
Reméltem, hogy ezt valamivel végleg meg lehet szűntetni.....:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!