Én még nőhetek? Leírásban a többi
14 éves vagyok. Jelenlegi adottságaim:
- durván 170cm
- eléggé magas hang (nem mutált)
- csak a péniszem felett szőrzed, 2 éve, és nagyon szőrös.
- a lábamon van már szőr, de csak nagyon közelről látható, combomon nincs, hónaljamon pedig csak pár pihe.
-53-54 kg
Anyukám: 163 cm
Apukám: 165-6 cm.
Na már most apukám alapból eléggé széles köpcös ember, viszont én egyáltalán nem vagyok az, se széles, se köpcös nem vagyok.
Arcomon sincsen szőr, még a bajúszomnál sem látszik.
Lehet hogy más rokonra ütöttem jobban ? Nőhetek én még? :-)
14cm ja.
Nem volt keserű apum élete, nagyon sok barátnője volt sokszor hallottam vissza :D. Nem ezen múlik, hidd el. Attól lehet valaki jóképű :D.
Mamám alcsony 160, papámat nem tudom mekkora volt soha nem láttam egyiket se, megkérdezem majd (meghaltak születésem előtt)
Persze még nőhetsz hiszen az egyik unokaöcsém apja 170-172 cm kb és a srác 182 cm magas lett.
De van olyan unokabátyám ahol az apa szintén alacsony 170 cm kb,az anya 156 lehet talán,viszont az apa nagyon fiatal volt 16 éve amikor apa lett,nem volt kifejlődve, és az anya is májgyulladást kapott terhesség alatt,na náluk az apa fejlettlensége és az anya betegsége miatt nagyon alacsony,vékony,beteges gyerek lett.Most is 160 cm ha megvan.
De szinte az összes rokonomnál a fiúk magasabbak lettek az apjuknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!