Én még nőhetek? Leírásban a többi
14 éves vagyok. Jelenlegi adottságaim:
- durván 170cm
- eléggé magas hang (nem mutált)
- csak a péniszem felett szőrzed, 2 éve, és nagyon szőrös.
- a lábamon van már szőr, de csak nagyon közelről látható, combomon nincs, hónaljamon pedig csak pár pihe.
-53-54 kg
Anyukám: 163 cm
Apukám: 165-6 cm.
Na már most apukám alapból eléggé széles köpcös ember, viszont én egyáltalán nem vagyok az, se széles, se köpcös nem vagyok.
Arcomon sincsen szőr, még a bajúszomnál sem látszik.
Lehet hogy más rokonra ütöttem jobban ? Nőhetek én még? :-)
Picit még nőhetsz mert van olyan hogy 170 cm magas apának 180 cm magas fia lesz.Tehát meg is állhatsz a növésbe,de akár még nőhetsz is 4-10 cm i.Ezt megmondani nem lehet.
De még nagyon fiatal vagy így a testalkatod sem lehet megsaccolni milyen is lesz,14 évesen szerintem apukád sem volt köpcös még.Van aki 20-25 éves koráig tök vékony,aztán csomó kilóg felszed.Látni olyat is hogy vékony szülőknek duci,duci szülőknek vékony gyerekük van.
Szerintem tedd össze a kezed, hogy nem apádra ütöttél ! mert egy pokol lenne az életed, ezt hidd el nekem.
A leírtak alapján, mikor elkezdtem olvasni a szöveged első felét szinte biztos voltam hogy apád 185-190 cm magas. Azoknak a fia kb 170 cm magasak 14 évesen aztán 1 év alatt nőnek 20 cm-t....
de igy hoyg látom hoyg apád 165-6 cm, így ez elég érdekes.
170 cm vagy és még a hangod se mutál, arcod se szőrösödik, igy arra lehet következtetni ,hogy még fejlődni fogsz, és az magába hordozza azt hogy midnnehol nösz.
Péniszed mekkora ? kb ekkoráknak 14 cm lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!