Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Én még nőhetek? Leírásban a többi

Én még nőhetek? Leírásban a többi

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. Jelenlegi adottságaim:

- durván 170cm

- eléggé magas hang (nem mutált)

- csak a péniszem felett szőrzed, 2 éve, és nagyon szőrös.

- a lábamon van már szőr, de csak nagyon közelről látható, combomon nincs, hónaljamon pedig csak pár pihe.

-53-54 kg

Anyukám: 163 cm

Apukám: 165-6 cm.

Na már most apukám alapból eléggé széles köpcös ember, viszont én egyáltalán nem vagyok az, se széles, se köpcös nem vagyok.

Arcomon sincsen szőr, még a bajúszomnál sem látszik.

Lehet hogy más rokonra ütöttem jobban ? Nőhetek én még? :-)

2015. szept. 4. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy mas az apukad?:D
2015. szept. 4. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
hány centi voltál 2 évesen. ha azt tudom meg tudom mondani
2015. szept. 4. 22:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Első. Ku*rva vicces vagy :-D. Az arcom hasonlít az övére, meg a viselekdésem. De a testfelépítésem nem. Bár neked ilyen dolgok az agyadig sel sem tudnak jutni szerintem. Hát két évesen nem tudom hány cm voltam, miért fontos ez?
2015. szept. 4. 22:28
 4/13 anonim ***** válasza:
ha megmondod megmondom azt hogy mekkora leszel pontosan
2015. szept. 4. 22:30
 5/13 anonim ***** válasza:
A hosszú leírásból mindösszesen két adat érdekes igazán. Életkorod és nemed. Semmi egyéb. Még kb. két, legfeljebb 3 évig nőhetsz pár centit. Látványosan már nem fogsz megnyúlni.
2015. szept. 4. 22:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag teljesen gyerek vagy még.Most jön a fejlődésed legnagyobb korszaka .
2015. szept. 5. 07:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Mivel a testmagasságot nem csak a szülőktől, hanem a távolabbi felmenőktől örökölt gének is meghatározhatják ezért szinte biztos, hogy fogsz még nőni rendesen. 18 éves korodig 10-15 centit simán nőhetsz még. 18 éves kor után lelassul a növekedés, de utána is még 6-8 évig pár centit nőhet az ember.
2015. szept. 5. 13:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Picit még nőhetsz mert van olyan hogy 170 cm magas apának 180 cm magas fia lesz.Tehát meg is állhatsz a növésbe,de akár még nőhetsz is 4-10 cm i.Ezt megmondani nem lehet.

De még nagyon fiatal vagy így a testalkatod sem lehet megsaccolni milyen is lesz,14 évesen szerintem apukád sem volt köpcös még.Van aki 20-25 éves koráig tök vékony,aztán csomó kilóg felszed.Látni olyat is hogy vékony szülőknek duci,duci szülőknek vékony gyerekük van.

2015. szept. 5. 16:27
 9/13 anonim válasza:

Szerintem tedd össze a kezed, hogy nem apádra ütöttél ! mert egy pokol lenne az életed, ezt hidd el nekem.

A leírtak alapján, mikor elkezdtem olvasni a szöveged első felét szinte biztos voltam hogy apád 185-190 cm magas. Azoknak a fia kb 170 cm magasak 14 évesen aztán 1 év alatt nőnek 20 cm-t....

de igy hoyg látom hoyg apád 165-6 cm, így ez elég érdekes.

170 cm vagy és még a hangod se mutál, arcod se szőrösödik, igy arra lehet következtetni ,hogy még fejlődni fogsz, és az magába hordozza azt hogy midnnehol nösz.

Péniszed mekkora ? kb ekkoráknak 14 cm lehet.

2015. szept. 28. 13:03
 10/13 anonim válasza:
elfelejtettem, nagyszüleid mekkorák ? tesód ?
2015. szept. 28. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!