Még nem kezdett el mutálodni a hangom és furcsállom mert már mindjárt 14 leszek. Alul már szőrösödik és nem tudom de szerintem kicsi a péniszem. Valaki segítene?
Ne aggódj.
Ha már elkezdtel szorosodni(bar a kep alapján nem ez latszik),akkor mar elkezdtél serdülni.
Tehat ne aggódj,1-2 éven mutálni is elkezdesz,es minden ki fog alakulni!👌
Elég későnétő lehetsz,szőrt én sem látok.És elég kicsi is,semmi férfiasodás jele nincs itt.De még fiatal vagy valószínűleg pár év múlva indul csak be a fejlődés nálad.
12-13 éves kor elején kezd a fanszőr nőni,akinek ennél később azok későnérők,13,5-14 éves korra meg már elêggé szőrös szokott lenni.
Akik kisebb növésűek a többiekhez kêpest 12-16 éves kor körül azok gyakran későbbérnek,később lesz fanszőrzetük,spermájuk,később kezd a péniszük nőni.De nem marad ekkora nyugi!
Milyen magas vagy?Spermád van már?
Szőrt nem látok,de ha van mióta?
A mutálás az másodlagos,nem olyan fontos,mert ez egyénileg változó,valakinél észre sem venni,mert sosem volt vékony,lányos,vagy picsogó hangú,fokozottan,feltűnés nélkül megy végbe,valakinél nagyon feltűnő szinte a vékony hang dörmögő lesz,nagyon mély és van aki sosem lesz férfias hangú,vékony,szoprános hangú marad és csak picit fog 25-30 éves kora fele mélyülni a hangja,de mindig vékony maraf.
Kamaszkorban nem az fontos mikor mutálsz.
Kamaszodásnál az fontos hogy mikor kezdesz szőrösödni,mikor lesz spermád.
Későnérőt akartam írni.
Korodhoz képest fejlettlen vagy,de nem sokára felgyorsul majd a fejlődésed.
Elég fejlettlen vagy,olyan mint egy 12 éves de biztos nem sokára fejlődni kezdesz.
Milyen magas vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!