Impotens lettem?
Reggelenként áll a dákó de újabban ha eljön az este már nem nagyon akar felállni
Gyógyszert szedek mellékhatásként ez is fel van tüntetve de nekem ilyen szinten nem blokkolta még semmi a nemi vágyam
Továbbá lágyéksérvem van ami valószinűleg megsérült, és ez is kihatással van a nemi életre (akinek ágyéksérve van az tudja)
Mi lehet a megoldás?
Ha gyógyszert szedsz, és annak lehet ilyen mellékhatása, akkor nem túl meglepő.
De beszélj orvossal. Azzal az orvossal is, Aki a gyógyszert felírta; meg urológussal is (ha a gyógyszert író orvos nem az)!
de hatással van az ágyéki sérv a merevedésre, én tudom mert ágyéksérvem van :)
Kicsit megsérül a műtéti hegg és már egyből jelentkezik a merevedési probléma
Köszönöm mindenkinek a válaszokat beszélek az orvossal
igen de ez a műtött sérvvel orvosilag maximum 5kg a terhelhetőség
Nemtudom ki milyen munkahelyen dolgozik én az elmúlt pár évben olyan helyeken dolgoztam ahol minimum 15 kilót kellett oldalanként emelni
Szóval ha megsérül a belülről megműtött sérv, akkor az hatással van a dákóra is, legalább is nálam
Egyébként ha szabad megkérdezni hogy sikerült összehozni a három ágyéksérvet?
Elméletileg csak két oldalról lehet ágyéki sérved, kiszakadt a régi varrat?
nekem háló van beültetve mégis megsérült
Az 5 kiló nem túl sok de ezt alkalmassági orvos állapitotta meg nálam pár éve, de úgy 12 kilónál már tényleg érzem, hogy piszkálja és húzza a hegget belülről a megemelt tömeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!