Lehetséges hogy impotens lettem?
Hali!
_ Bármi változást tapasztaltál a közérzetedben, légzésedben?
_ Nincs más panaszod?
_ Írd le részletesebben, hogy történt, hogy álltál neki (Előkészületek? Közérzet? Megvolt-e a kedv? Fürdés után voltál-e? Nem pánikoltál-e attól, hogy vki bejön, vagy kulcsra zártad az ajtót?... stb.)
_ Mennyi ideig próbálkoztál?
_ Végeztél-e azelőtt közvetlenül bármiféle fizikai munkát?
_ Még csak orgazmusközeli állapotba se jutottál?
_ Nem volt túl száraz, vagy túl nedves a makkod, miközben csináltad?
_ Heti hány alkalommal, napi szinten hányszor csapod ki a cuccot?
Mindenek előtt mondj egy testmagasságot, testsúlyt is, és hogy milyen alkat vagy! Oks?
Pánikra meg semmi ok, úgyhogy ne aggódj Pajtás! Segítünk! ;-)
Üdv: EE
Hi!
-nem
-nincs
-szobámhoz nincs kulcs. annyira nem voltam ráhangolva csak feltünt hogy nem merevedik meg teljesen és ráparáztam, ilyen még sosem volt.
-10 percig kb
-nem
-de, addig igen
-nem
-napi 1 max 2 alkalommal
És ha számít a reggeli merevedés is megvolt. Szóval igaz, valószínűleg csak átmeneti dolog lehet, csak bepánikoltam hírtelen :)
Ebből megítélve sztem sincs semmi bajod, alkalmi kihagyás le7ett. Ha viszont még néhányszor előfordul ez, érdemes elmenned egy teljes körű orvosi kivizsgálásra, amiben benne van a kardiológiai és urológiai kivizsgálás is. Azért ez a kettő, mert a keringés kapcsolatban van a péniszed merevségével.
Sportolsz egyébként vmit? Mit? Heti hányszor, és mennyi ideig?
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!