a nőknek milyen pénisz a jobb? a körülmetélt vagy a nem körülmetélt? Mert engem tavaly műtöttek és körülmetéltek:ez egy lányt nem zavarja ugye?
2015. aug. 28. 20:32
3/12 A kérdező kommentje:
az ilyen pénisznövelő tablettákhoz érdemes nyúlni?
hallottam műtéti beavatkozásról is de még egy műtétet meg nem akarokazon a területen, nem mondom hogy nem fájt amikor az érzéstelenítőt beadták de abban a pillanatban a fájdalom kit érdekel meg már túl vagyok rajta és ez a lényeg
2015. aug. 28. 20:36
4/12 anonim válasza:
A péniszedet tablettákkal nem lehet növelni, az összes ilyen tabletta átverés! De nincs is szükséged ilyesmire, mert a méreted teljesen normális, ahogy már sokan mondták az összes többi hasonló kérdésednél.
Egyik pénisz sem jobb a másiknál, és ha lesz valakid, az nem a méreted vagy a péniszed kinézete miatt fog téged választani!
2015. aug. 28. 20:55
5/12 anonim válasza:
Igen jo meret
2015. aug. 28. 20:57
6/12 anonim válasza:
A nőknek az a jó,amelyikkel ki lehet elégiteni őket.Az meg nem a formán múlik .
2015. aug. 28. 21:01
7/12 anonim válasza:
Szokták mondani, hogy nem a méret a lényeg. Ez egy örök igazság és valóban így van. Amúgy életem során néhány férfival összesodort az élet és a legjobb együttléteket kis mérettel rendelkező férfival éltem át... persze ehhez a mérethez semmi köze nem volt, hanem a férfi törődése, figyelmessége sokkal meghatározóbb volt. Az ilyen tablettákat meg nagy ívben felejtsd el... Jah mérettel poénkodni heccelni a másikat egy dolog... jót lehet mosolyogni rajta..., de a való életben semmit nem jelent :) (30 éves lány)
2015. aug. 30. 07:27
8/12 anonim válasza:
Mért akarsz mindenáron nagyobbat??
Szerintem már ez is bőven elég! Nehogymár ezen múljon a párválasztás, nem minden nő akar nagyot!
2015. aug. 31. 16:43
9/12 anonim válasza:
Nekem nagyon kicsi a péniszem a penyhüdt..nem is éri meg lemérni maximum 6-7 centi vastagságra se sok, viszont felizgult állapotban:19centi és 5.5cm vastag. 15/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!