Szerintetek 14évesen mekkora az ideális péniszméret?
Figyelt kérdés
Nagyon kiváncsivagyok.. hülyeségeket nemkérek!2012. aug. 31. 01:42
1/9 A kérdező kommentje:
Mért hülyeség?:) szerintem itt aztkérdezek amit akarok..
2012. aug. 31. 01:44
2/9 anonim válasza:
Nagyon rosszul hiszed:) Amúgy nincs olyan, hogy ideális péniszméret. Semmilyen korosztályban.
3/9 anonim válasza:
Most így kapásból nem fog neked senki cm, mm pontossággal adatokat mondani. Mivel 14 vagy, már törvényesen szexelhetsz, tehát a 14+os hölgyeket kéne elsősorban kérdezned, hogy nekik mi az ideál, aztán majd meglátod, mi az átlag.
Egyébként meg tényleg azt kérdez amit akar. Ha nem tetszik kussolsz, és el van intézve.
5/9 anonim válasza:
14 évesen 17 cm? Örülhetnél neki! Az utsó valszeg életében nem látott f@szt, ezér üzenem neki, hogy nyomjon fel magának egy 17 cm-es acél cső rudat. Meg látjuk mennyire lesz gyenge. De gyerekként még ne dugjál vazze! 24 éves korodig fog nőni. A gyerek átlagot nem tudom, de a felnőtt nemzetközi átlag: 14 cm hosszú és 4 cm vastag. Egy nő kielégítéséhez elég 7 cm. Szóval nem kell aggódni ;)
14/F
8/9 anonim válasza:
Én is azt mondom vágjal belöle .De ha meg akarod tudni hogy menyire ideális vedd elö egy csomo lány elött és ha bámulják akkor nagy vagy.
9/9 A kérdező kommentje:
ok:D
2012. aug. 31. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!