Az normális hogy 14 évesen 191 cm vagyok?
Figyelt kérdés
Ma van a szülinapom, (14.) és 191 vagyok 64 kg-val.
Apám 192, Anyám 178.
Ez normális?
2015. aug. 27. 21:41
1/10 anonim válasza:
Egy kicsit vékony lehetsz, de a magasságod normális, hiszen a szüleid is elég magasak. Biztosan koránérő típus vagy, a következő években talán már csak keveset nősz majd.
2/10 anonim válasza:
Normális. Kicsit előbb nőttél, mint a korodbeliek, de ha a szüleid is magasak, nem gáz.
3/10 anonim válasza:
Szokatlan,de normális,tekintve,hogy a szüleid sem éppen alacsony termetűek.:)
4/10 Gérard G. válasza:
Teljesen normális, ha nem nősz már tovább, ellenkező esetben ajánlatos felkeresni orvost. Az agyalapi mirigy túltermelés nagyon komoly elváltozásokat okozhat.
5/10 anonim válasza:
Ilyen géneket örököltél, lehet, hogy még tovább is fogsz nőni. Kezdj el hátizomra edzeni, hogy a gerinced meg tudja tartani ezt a testet.
6/10 anonim válasza:
A korodhoz képest már most jól kinőtted magad .Ha nem áll valamilyen hormonzavar mögötte,akkor az elfogadható a a jó jelző rá .14 évesen ilyen magasra nőni,még ha az őseid is ilyen magasak ,én azt mondanám ez nem tartozik a normális fogalmába .A javasolt edzésekkel meg csak óvatosan .A magasságod miatt még csak gyerek vagy .Csontozatod,ízomzatod még nem fejlődött ki ennek arányában .
7/10 anonim válasza:
Sztm normális. Én 15 vagyok és nem csak 186 cm de mindenhol szőrös is!
8/10 anonim válasza:
Hu de jo neked.
Én pár nap mulva leszek 15 és még csak 167cm vagyok😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!