Mik ezek a péniszemen?
2015. aug. 27. 13:59
1/7 anonim válasza:
HPV. Menj el bőrgyógyászhoz, és ő eltűnteti. Szedj valami komoly immunerősítőt, mert kiújulhat.
2/7 anonim válasza:
Lehet szemölcs is, de érdemes megnézetni dokival.
3/7 anonim válasza:
Nem tippelek hogy mi lehet,mert hülyeséget nem akarok írni.
Bőrgyógyászra tartozik ez .
4/7 A kérdező kommentje:
Ja és azt nem írtam hogy még szexuálisan nem vagyok aktív. Csak magammal :P
2015. aug. 27. 21:01
5/7 anonim válasza:
pearly penile papules a never.
Nem betegség ne aggódj, sok embernek van.
De ha nem tetszik, vagy partnerednek nem, akkor el lehet tüntetni. Doktor tudja.
6/7 A kérdező kommentje:
Ha engem nem zavar kell foglalkozni vele?
2015. aug. 28. 13:50
7/7 anonim válasza:
5\6-nak van igaza,ez annak tűnik(ppp),ez nem betegsêg csak esztétikai hiba,sok férfinak van.
Jobb oldalt (ezen az oldalon)fent találsz egy üres lila fektetet téglalapot oda be tudod írni pl fehér pöttyök a makkon majd a keres felíratot lenyomod és akkor csomó hasonló kérdést találhatsz és van ahol képeket is csatolnak hozzá.Ott tudsz nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!