Péniszemen széles piros csík évek óta?
Figyelt kérdés
Péniszemen kiskorom óta van egy széles puros csík at alja környékén ami egy ponton össze szűkű egy piros "heggé" ami végűl megint szét nyílik és ezér péniszem elején a bőrt körbe öleli nem viszket nem fáj semmi panasz de a széles résznél vékonyabb a bőr
Mi lehet ez?
Szüleimnek nem fogok szolni orvostól félek
Fertőző lehet?
Semmi ilyesmit nem találtam neten se
Nagyon félek
Most 15 vagyok
2015. júl. 28. 18:20
1/6 anonim válasza:
Ez mindenkinek van,ha nem is pont piros ,csak barna .
Lehet hogy itt forradunk össze utolján .
2/6 anonim válasza:
Nyugi, nincs semmi baja, nekem is van egyébként, de ettől még szép a péniszem. :) 20/f
3/6 A kérdező kommentje:
Oh köszi a gyors válaszokat..:)
De az nem problem hogy korbe a bőrfelület utolsó 1 centije piros? De ott mar teljesen
Es a heg resz csak kicsit van ott egy nagy piros "piramisba" kezdődik ami összeszűkűl
Ez bisztos normáil ígxis?
2015. júl. 28. 18:45
5/6 anonim válasza:
Az a féked lehet.A nagy vérbőségtől ,és a vékony bőr miatt látod ilyennek .
6/6 A kérdező kommentje:
Tyhuu
De megnyugottam köszi mindenkinek..:Dd
2015. júl. 28. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!