Évek óta kizárólag sztreccs boxert hordok. Igaz az, hogy káros a spermiumok számára? 20/f
Igaz.
Megfosztod a hasznalataval a testedet attol a lehetosegtol, hogy a herek testol valo tavolsagaval hatekonyan szabalyozza az idealis homersekletet a spermiumok szamara.
jo hir, hogy ez csak a spermiumokra van hatassal, szoval, nem tesz tonkre semmit vegzetesen.
Húúú de menő dolog ezen az oldalon beszólogatni
Képzeld tudom, miért vannak a heréim a testen kívül, illetve hogy miért vándoroltak a herezacskóba a hasüregből, pont az optimális hőmérséklet miatt
A megnyilvánulásod az intelligenciaszinted tükrözi. Én csak feltettem egy kérdést, mert erről régebben olvastam egy cikket, és nem tudom, változott-e azóta a dolog. Amúgy meg ha nem tetszik a kérdésem, nem kötelező válaszolni. Normális hangnemű válaszok érkeztek, egy normális kérdésre.
Ne törődj a tudatlanokkal!
Én a passzos,szűk farmerről tudtam,hogy nem javasolják.
Nyilván nem törvényszerű,hogy gond lesz,de ha ez aggaszt akkor hordjál bővebb fazont.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!