Fiúk! Mért kell a lányokat cikizni, ha megjön nekik az első mensijük? MÉrt kell dedosan viselkedni és mi ez az önimádat a saját nemiszervetekkel kapcs-ban+kamu?
Szerintem leírtam a hosszú válaszaimban,hogy mi zavaró.És ez nagyon sok lányt idegesít.Kifejtettem bővebben,milyen viselkedésekre gondolok,de sajnos csak mindenki többnyire a főcím kérdését olvasta el,és nem igazán adott választ arra,hogy mért nem lehet normálisan viselkedni velünk szemben és normálisan beszélni.
Mert szerintem amit leírtam az előzőekben ott teljesen érhetővé válik,hogy mi is az idegesítő és szerintem a nyilvános öntapizás és szövegek amiket lenyomnak azok.Szerintem pár szülő kicsit kiakadnak,ha látná néha a fiacskáját.
Egyébként egyszer lehüvelyk matyiztam és egyéb jellzéseket tettem rá,amik igazak is voltak egy évfolyamtársam,mert tök bunkó volt mindenkivel,mindenkit piszkált elég durván, a tanár meghallotta,a srác meg bőgőt,engem meg meg se hallgatott a tanár és majdnem beírást kaptam.
Szóval ez aztán az igazság,ha megvéded magad vagy vissza reagáls csak rosszabb lesz.
:)Szép-szép örülök hogy válaszolhatok erre. 13 éves fiú vagyok és ez nálunk is megtalálható.
A fiúk későn érnek, azért durva hogy kiveszik a betétet meg minden. Engem már akkor felpofoztak amikor mondtam a hetesnek (lány) hogy hozza fel az iskolatejet.
Ha így viselkednek mindenképp forduljatok a pedagógusokhoz.
Ha minden országban lévő osztályra igaz akkor a nőknél mindig van egy alfanőstény aki a legintelligensebb (nálunk ez így van) azt felkérhetnétek hogy beszéljen a fiúkkal stb. vagy ha van idősebb testvéretek és nem tartjátok ZN-nek akkor hívjátok be.
Ez az önimádat... Nem teljesen kóser. Olvasottaim szerint ebben a korban némi homoszexualitás tapasztalható a hormonok miatt ami persze később elmúlik, mind ez normális. Ilyenkor el kell menni fiú közegből ha meg téged akarnak idegesíteni nyugodtan pofozd fel őket. Igaz hogy én mazohista vagyok és imádom ha felpofoznak de....
Önkielégítésről fontos hogy beszéljenek ebben a korban mert sokakat nem világosítanak fel megfelelően én sok szakkönyvet olvastam de valószínüleg rájuk ez nem igaz mindenképpen ezt hagyni kell mert a különböző "praktikákat" meg kell osztaniuk egymással. Ez a véleményem elnézést ha valamit nem megfelelően írtam le vagy nem kaptál rá tökéletes választ.
13/F
Kösz a választ,legalább végre tudott valaki normálisan reagálni rá és nem félre értelmezni.Elfogadom és tudom,hogy hozzá tartozik ez a nemi érés,illetve tinédszerré ,majd fiatal felnőtté válás folyamatához,de elég kiakasztó,ahogyan ezt néha kezelik.
Néha tényleg elég szószerint bőszmék,ha meg lealázzuk ritkán őket csak 1-2 mondat kellene még hogy bőgjön egyik másik.
Köszi a választ.
Ja egyébként az önkielégítésről nem praktikákat osztanak meg,hanem odajönnek amikor épp mondjuk joghurtot eszik valamelyik csaj és megjegyzik amikor elfröccsentem az is ilyen volt.Bár ahogy a srácot elnéztem 16 évesen esetleg eléri a 13 éveseket,pici az 5.-esek is nagyobbak nála,a csupasz ez mindenhol.Néha örülök amikor a srácok is összekapnak egymással,mert akinek lenne mire ilyeneket mondani,szóval fejlettebb a többinél azok normálisak és ha felhúzák őket a törpik jó lealázzák és a számunkra sejtett igazság a fejlettlenségükkel kapcsolatban igazzá válik,ilyenkor visszakapják és kussolnak is jó pár napig.
Szóval nem azért dumálnak hogy tapasztalatott cseréljenek,hanem azt hiszik menők,meg max. gusztustalankodnak,meg a be nem teljesült vágyaikat élik így ki.Látnod kéne az össze állítás,bár falusi suli biztos ezért igyen gizdák.
20:49-es vagyok a 13/F
Ezek tényleg nagyon visszafejelettek :D
És nem tudtok tenni ellene semmit?
hát igen tényleg eléggé dedósak a múltkor elmentek venni durex óvszert és a suliban kibontották és ott dobálták a teremben ja és síkosítót is vettek és azt meg a lányok hajára kenték meg a kezükre és én meg az egyiknek mondtam
hogy kenje be a kezét és dugja fel a seggébe úgy hogy a száján jöjjön ki és ezért kaptam egy bírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!