Kell félnem, hogy újra bereped?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a múlthéten szeretkeztünk a barátnőmmel, már úgy a vége fele jártunk és érzem hogy valami pattant a fitymámon és égő érzést éreztem meg fájdalmat.Kikaptam, lehúztam az óvszert és láttam 3 helyen berepedt a fityma. Nemhiszem, hogy azért lenne mert szük a fitymám hiszen már 2éve vagyok a barátnőmmel most vagyok 17 és azóta élünk nemi életet eddig nemvolt ilyen probléma. Szóval ezalatt a hét alatt begyógyult, kentem körömvirág kenőccsel (nem nagyon akartam egyből dokihoz fordulni). Napközbe meg mindig bekenem testápolóval, hogy puhitsa a bőrt ott ne száradjon stb. Szóval kell félnem, hogy újra bereped vagy nem? Ha berepedne mégis akkor urológushoz vagy bőrgyógyázhoz menjek? Válaszaitokat előre is köszönöm. (Ja amit elfelejtettem, hogy nemhinném gombásodás okozná a barátnőmnél sincs semmi fura.) 17F2015. aug. 21. 05:33
1/2 anonim válasza:
Bizony számíthatsz rá ezután .Ha ez még óvszerben is előfordult akkor azt le kell műtetni .Ezen nem segitenek a kenőcsök .
2/2 A kérdező kommentje:
már több mint egy hónapja írtam ki és azóta sem repedt be szex közben pedig csak az elején voltam óvatos, szerintem többször nem is fog:D
2015. szept. 26. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!