Nem a méret a lényeg!?
Szia! Ez teljesen jó méret!! A kicsi az mondjuk 6 cm álló helyzetben!! (Ilyet is láttam :O) De az is van, akibe pont jól illik. Szóval ne aggódj, mert a lányok is változók, szóval egyáltalán nincs garancia még igy sem, hogy ha valaki vonzó és bejön, azzal méretre összepasszoltok. Ez van, ilyen az élet :) Keresgélni kell :) Sok sikert!!
31/L
Dehogy kicsi! Teljesen normál méret! A legtöbb srácnak ekkora. De még ha kisebb is lenne, akkor is én csak azt mondom, hogy tudni kell vele bánni! Lehet valakinek óriási, ha nem használja jól. Szóval fel a fejjel, jól vagy így ahogy vagy!
22/L
Túl nagy, elvégre a hüvely első 3-5 centije az érzékeny, a többi nem, 10 centinél mélyebben meg a méhszáj van, az meg rohadtul fáj, ha nyomod.
Én a kicsi farokra szavazok, és a hátam mögött még áll két évfolyamtársam, akik bólogatnak :D 22/L (A többiek 21 és 22 évesek)
Teljessen normalis vagy!
Egy novel kell szexelned, nem egy loval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!