Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a méret a lényeg vagy nem?
Erre csak azt tudom írni minden rosszinulat nélkül, hogy szilvásbuktát mert azt szeretem...
Kb ilyen a kérdés is...
Jobb lenne egy nagyfarku akit nemszeretsz és nem rajong érted?
OMG...
De számít ám... Ezen az oldalon meglehetősen sok aberrált barom henceg a farkával, majdnem minden második kérdés ezzel kapcsolatos, őket is az foglalkoztatja, hogy a méret-e a lényeg.
Ha a lelkükhöz akarunk szólni természetesen azt feleljük "nem, csak játékos legyen".
Ha viszont valami oknál fogva igazat akarunk mondani azt felelnénk: IGEN a fene egye meg egy stöpszli 12 centis izével nem lehet Harry Pottereset játszani.
Bizony a méret a lényeg, ha nem is 100 de 60-40%ban tutira
üdv.
22/F
Valamennyire számít, igen.
Rossz ezt bevallani, de ha kicsi, akkor nem érzed úgy, nem olyan jó, lehet, hogy nem is elégülsz ki.
De, ezt meg lehet oldani, mert ha szeretitek egymást, ez nem áthidalhatatlan probléma.
Több nő ismerősöm is mondta már, h nem a méret számít, hanem, h álljon amikor kell és ameddig kell, egyszóval "játékos" legyen. Sőőőt egy győri barátnőm mesélte, akinek azért több f.sz volt a kezében, mint kilincs, h "a kis f.sz jobban áll, sokkal keményebb, mint a nagy".
Egyébként nem is értem a kérdésed, mert megválaszoltad saját magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!