Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Úgy érzem, teljesen leálltam...

Úgy érzem, teljesen leálltam a testi fejlődéssel? (főleg ott lent 15F)

Figyelt kérdés

A magasságom már 1-2 éve csak 173 cm, gyakran mérem, de semmi se változik.

A péniszem bár véleményem szerint megfelelően hosszú (18 cm körül), de nekem nagyon vékonynak tűnik. Körbemérve 13 cm körül van, amit ugye ha leosztunk 3,14-gyel 4,14 cm (41 mm). Érzem, ahogy "kézre fogom" hogy vékony, mintha eltűnne a kezemben. Van esélye még annak, hogy a vastagsága is nőni fog idővel? Már úgy érzem, mintha le álltam volna a fejlődésben, nem növök semmit már 1-2 éve ..

(ha kell fel tudok tölteni képet, hátha abból jobban látszik)

és rendes mérőszalaggal mértem, a lehető legpontpsabban

2015. aug. 13. 17:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%

Teljesen jó méret.Viszont nem vagy magas,de ha apud se az akkor ezért van,ha viszont magasabb nálad jó esélyeid vannak hogy sokat fejlődj mêg.

Vêgre egy fiú,aki nem olyan mint a mai elnőiesedett tökre lecsupaszított kis fiúk.

Apud magasságáből tudsz következtetni hogy magasságra mennyit nyúlhatsz még.

2015. aug. 16. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!