Rövid fitymafék?
Sziasztok, 14 éves fiú vagyok. Az lenne a helyzet, hogy rövid a fitymafékem. Javítsatok ki ha nem.
**
Szóval szerintem fitymaszükület kilőve mert lankadtan és mereven is gond nélkül hátracsúszik a fityma a makk alá, viszont ha továbbhúzom érzek egy enyhe feszülést és a makk görbül lefele, fent. jönne tovább. Ez szerintem tuti a rövid fékem miatt van.
**
A kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan műtik illetve hány perc/óra a műtét és hány nap/hét a gyógyulási idő, mennyibe kerül ez a műtét?
**
Értelmes,pontos választ kérnék. Köszönöm!
Nem baj ha egy kicsit rövid a féked.
Ha a fitymát hátra birod húzni addig hogy a makk pereme alá kerüljön akkor jó. (azthiszem egykicsit nekem is rövid) amugy a szex az nem hinném hogy fájni fog. Hacsak nem fogod furván csinálni. Amugy gondolom a masztizás sem fáj akkor a szex sem fog.
A műtétről még senki sem írt,akkor figyelj.
14 vagy ,így orvoshoz már egyedül is elmehetsz az SZTK urológiai szakrendelésére .Csak taj kártya kell,házi orvosi beutaló nem .Itt a betegfelvételnél kell jelentkezni,ha szerencséd van akkor időpont sem kell későbbi napra,aznap meg van a vizsgálat .A doki megnézi,de lankadt állapotban .
Ha szükséges a fék eltávolítása,akkor erre időpontot ad .
Műtétre viszont csak szülővel mehetsz,az adhat engedélyt rá .Ez 18 év betöltéséig így van . Ha nem töltötted be a 14 et,akkor nagy valószinűséggel altatásban csinálnák .
Ha úgy látják testileg egy nagyobb srác vagy ,ez már előzőleg eldől /akkor helyi érzéstelenités van .A makk alá adnak egy szúrit,ez sem fáj ahogy ezt már nekem többen írták ,csak kellemetlen 2-3 mp ig.Aztán még pár helyre szúrnak ,de ezt már nem lehet érezni .A műtét kb 20 perces mindennel együtt.Lesz bent 5-6 varrat is ami az 5 nap után már kezd kihullni .Akit altatnak ,azt műtét után visszatolják az ágyára ébredezni,majd kb 2 óra elteltével mehet haza.Akit meg csak érzéstelenitettek,annak bekötik,és mehet is haza .
A gondok ezután szoktak jönni .Elmúlik az érzéstelenités,jön a fájdalom is .De ezt is ki lehet birni
Aztán éjszaka mikor fel áll,húzódnak a varratok .
A doki elmondja ,kamilla teában kell áztatgatni,és ir fel kenőcsöt.10 nap ,és tök gyógyult is vagy .
Ha úgy gondolod,majd ha sexnél gond jelentkezik ,akkor is megcsináltathatod ,mert ingyenes,kortól független ez .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!