Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid fitymafék?

Rövid fitymafék?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 14 éves fiú vagyok. Az lenne a helyzet, hogy rövid a fitymafékem. Javítsatok ki ha nem.

**

Szóval szerintem fitymaszükület kilőve mert lankadtan és mereven is gond nélkül hátracsúszik a fityma a makk alá, viszont ha továbbhúzom érzek egy enyhe feszülést és a makk görbül lefele, fent. jönne tovább. Ez szerintem tuti a rövid fékem miatt van.

**

A kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan műtik illetve hány perc/óra a műtét és hány nap/hét a gyógyulási idő, mennyibe kerül ez a műtét?

**

Értelmes,pontos választ kérnék. Köszönöm!

2015. aug. 9. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem biztos hogy rövid, nem kell annak annyira hátra jönnie, de látatlanban nehéz eldonteni
2015. aug. 9. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tuti h a feked rovid. 20 perc a mutet talan. Teljesen ingyen megcsinaljak a korhazban. Gyogyulasi ido 2 het kb.
2015. aug. 9. 23:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Amúgy így fájdalmas lenne a szex a későbbiekben?
2015. aug. 10. 01:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább sokkal jobb lenne,hisz nem feszúlne ot a fek.
2015. aug. 10. 07:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj ha egy kicsit rövid a féked.

Ha a fitymát hátra birod húzni addig hogy a makk pereme alá kerüljön akkor jó. (azthiszem egykicsit nekem is rövid) amugy a szex az nem hinném hogy fájni fog. Hacsak nem fogod furván csinálni. Amugy gondolom a masztizás sem fáj akkor a szex sem fog.

2015. aug. 10. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:

A műtétről még senki sem írt,akkor figyelj.

14 vagy ,így orvoshoz már egyedül is elmehetsz az SZTK urológiai szakrendelésére .Csak taj kártya kell,házi orvosi beutaló nem .Itt a betegfelvételnél kell jelentkezni,ha szerencséd van akkor időpont sem kell későbbi napra,aznap meg van a vizsgálat .A doki megnézi,de lankadt állapotban .

Ha szükséges a fék eltávolítása,akkor erre időpontot ad .

Műtétre viszont csak szülővel mehetsz,az adhat engedélyt rá .Ez 18 év betöltéséig így van . Ha nem töltötted be a 14 et,akkor nagy valószinűséggel altatásban csinálnák .

Ha úgy látják testileg egy nagyobb srác vagy ,ez már előzőleg eldől /akkor helyi érzéstelenités van .A makk alá adnak egy szúrit,ez sem fáj ahogy ezt már nekem többen írták ,csak kellemetlen 2-3 mp ig.Aztán még pár helyre szúrnak ,de ezt már nem lehet érezni .A műtét kb 20 perces mindennel együtt.Lesz bent 5-6 varrat is ami az 5 nap után már kezd kihullni .Akit altatnak ,azt műtét után visszatolják az ágyára ébredezni,majd kb 2 óra elteltével mehet haza.Akit meg csak érzéstelenitettek,annak bekötik,és mehet is haza .

A gondok ezután szoktak jönni .Elmúlik az érzéstelenités,jön a fájdalom is .De ezt is ki lehet birni

Aztán éjszaka mikor fel áll,húzódnak a varratok .

A doki elmondja ,kamilla teában kell áztatgatni,és ir fel kenőcsöt.10 nap ,és tök gyógyult is vagy .

Ha úgy gondolod,majd ha sexnél gond jelentkezik ,akkor is megcsináltathatod ,mert ingyenes,kortól független ez .

2015. aug. 10. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!