Fitymafék műtét mennyire fáj vagy kilehet birni?
Már többfélét irak,én is leirom azt,amit nekem írtak erről azok a fiuk ,akik ezen már túl vannak .Kort nem írtál,azért itt kezdem.
14 év alatt altatásban van .Ez több vizsgálatot is igénel előtte .Ha helyi érzéstelenités van ,akkor a megadott időpontra kell a kórházban megjelenni .Az injekció sem fájdalmas,az 1-3 mp kellemetlen.A következő tűszúrást már nem is érzed .Aztán ezt követőleg a műtétből sem érzel semmit.Ha netán fájdalmat érzel ,szólni kell .A jó doki az egészet szépen leműti,mert olyat is olvastam ,hogy csak árvágta ,és nem oldódott meg a probléma .A szakszerűen elvégzettbe mindig van 5-6 varrat is .Műtét után vagy bekötik ,de lehet hogy a doki vissza húzza a bőrt rá .
Otthon már másnap lehet zuhanyozni is .Kamilla teában napi 3 x 10 percet legalább áztatni.Neogranormn kenőccsel kenegetni.Általában ezt ajánlják a dokik.Az 5 nap után már kezdenek a varratok is kihullni .10 napon már gyógyultnak is mondható.A doki megmondja mikor kell kontrollra vissza menni .
Nem kell hasra esni a lézeres műtétnél . Itt is van érzéstelenités .A fék le van égetve,az erek is beégetbe .
Nincs vérzés,nincs varrat,csak kemény fizetés .SZTK ban ezt nem nagyon végzik ,csak magán klinikákon .
Mindenki a műtéttől fél ,pedig csak otthon jönnek a kellemetlen érzések .Az éjszakai alvást nagyon eltudja rontani .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!