Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bal irányba ferdül a farkam...

Kovasky kérdése:

Bal irányba ferdül a farkam még nem volt alkalmam használni nem tudom hogy lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok és szűz.

2015. aug. 8. 19:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
okés köszönöm :D
2015. aug. 8. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon szép, méretes fütykös! Egy kicsit ferde, de ez nem fog megakadályozni a szexben!
2015. aug. 8. 21:36
 13/17 A kérdező kommentje:
lányok szerint is nincs vele gond ?
2015. aug. 8. 22:23
 14/17 anonim válasza:
Lány vagyok és szerintem nincs vele baj használni biztosan tudni fogod. Barátnőd van és emiatt aggaszt vagy már régóta zavar hogy ferde?
2015. aug. 11. 17:21
 15/17 szamo77db ***** válasza:
75%
Szerintem ha gyengéden, óvatosan vezeted be, nem fog a lánynak fájni. Most jutott eszembe, hogy véletlen se kezdj azon rágódni, hogy 20 évesen szűz vagy. Vannak, akik jóval később veszítik el.
2015. dec. 22. 16:58
 16/17 anonim ***** válasza:
39%

Lehet, hogy neked nem okoz gondot, de bizony okozhat a nőnek.

Volt már dolgom peyronie kórral küszködővel és sokkal könnyebben kicsúszott belőlem, mint egyéb esetben és mindketten sérültünk szex közben. Közben nem a legkellemesebb érzést éreztem a ferdeség miatt. A kapcsolatunk befejeződött, mert nem akart elmenni urológushoz rendezni ezt az állapotot.

Egy biz. szintig tényleg nem probléma a ferdeség, de egy szint után okozhat mindkettőtöknek gondot, sérülést.

Én a helyedben megmutatnám egy urológusnak. Ez a mértékű ferdeség esztétikailag sem annyira kedvező.

Ha van olyan nő, akinek egyáltalán nem okoz gondot semmilyen szempontból és nem is sérültök majd, amikor elkezded a szexuális életet, akkor ez jó hír.

De tudod, én nem vagyok már annyira fiatal. Nem kevés barátnővel beszélgettem már a farkakról, még swinger klubban is. Több olyan nővel beszéltem, akik inkább a pasi elkerülését választották ilyen esetben.

A helyedben elmennék egy urológushoz konzultációra.

2016. febr. 20. 19:56
 17/17 A kérdező kommentje:
jézus : O
2016. febr. 23. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!