Bal irányba ferdül a farkam még nem volt alkalmam használni nem tudom hogy lehet egyáltalán?
Lehet, hogy neked nem okoz gondot, de bizony okozhat a nőnek.
Volt már dolgom peyronie kórral küszködővel és sokkal könnyebben kicsúszott belőlem, mint egyéb esetben és mindketten sérültünk szex közben. Közben nem a legkellemesebb érzést éreztem a ferdeség miatt. A kapcsolatunk befejeződött, mert nem akart elmenni urológushoz rendezni ezt az állapotot.
Egy biz. szintig tényleg nem probléma a ferdeség, de egy szint után okozhat mindkettőtöknek gondot, sérülést.
Én a helyedben megmutatnám egy urológusnak. Ez a mértékű ferdeség esztétikailag sem annyira kedvező.
Ha van olyan nő, akinek egyáltalán nem okoz gondot semmilyen szempontból és nem is sérültök majd, amikor elkezded a szexuális életet, akkor ez jó hír.
De tudod, én nem vagyok már annyira fiatal. Nem kevés barátnővel beszélgettem már a farkakról, még swinger klubban is. Több olyan nővel beszéltem, akik inkább a pasi elkerülését választották ilyen esetben.
A helyedben elmennék egy urológushoz konzultációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!