Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez normális egy 15 éves fiúnak?

Ez normális egy 15 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
190 centi magas, 120kg, nem akarok egoista lenni de eszméletlen jó erőben is vagyok, most dolgozok egy építkezésen segédmunkásként, és gyakran sokkal többet bírok el mint a felnőttek. De ha ilyen erős vagyok,hogy a viharba lehet az,hogy elég hájas vagyok? Az arcomon már nő a szőr rendesen, szóval hormonprobléma nem lehet.

2015. júl. 28. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Nem normális! De, hormonzavaros vagy!
2015. júl. 28. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát..
2015. júl. 28. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Eléggé testes fiú vagy .
2015. júl. 28. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Jó magas vagy, de ehhez a magassághoz ez a súly sok. Attól még, hogy jó erőben vagy, lehetsz simán elhízott, bármiféle hormonális probléma nélkül.

Próbálj többet mozogni és odafigyelni arra, hogy mit eszel (de ne koplalj).

2015. júl. 29. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Most még jó erőben érzed magad mert a tested fiatal és teli vagy hormonokkal, energiával

de később ez megbosszulja magát

és sok problémád lesz súlyod miatt is

komolyan fogyj le, de tényleg

és ne is erőltesd túl magad, a tested most fejlődik, a csonotozatod sem végleges, te nem egy kicsi felnőtt vagy hanem még gyerek

ok, hogy régen is dolgoztak a gyerekek, de nem is éltek 70-80 évig

tudom ez még messze van, de szerintem te sem akarsz már 40 előtt meghalni

rendszeresen sportolj inkább és az nem a súlyemelés legyen

legalábbis nekem ez a véleményem

2015. júl. 29. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el gyúrni.
2015. júl. 30. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:
15 évesen már lehet gyúrni. Valószínű fejlettebb is vagy a korodbelieknél. Keress rá a Sárga Kapszulára. Futni ne menj, mert a súlyod miatt ez nem tenne jót az a térdednek, bokádnak. Szálkásíts le, aztán meg növelj izomtömeget. Egy egészséges étrenddel meg edzéssel még jobb erőben leszel.
2015. júl. 30. 13:46
 8/8 szamo77db ***** válasza:
Magas a testsúlyod. Fogyni kéne. Tudom, mondani könnyű, de akkor is. 15 évesen 120 kiló...
2015. aug. 1. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!