Normális egy 13 éves fiúnak a hónalj szőr?
Figyelt kérdés
Az osztályban fiúk közül csak nekem van hónaljszőröm, a többieknek teljesen csupasz. Egyébként az osztálytársaim kissé leminősítik és cikinek tartják a hónaljszőrt. Egyenlőre viszont nem szeretném borotválni.2012. dec. 27. 20:35
1/8 anonim válasza:
normális.vkinek már 11 éves korában is van.
nekem még nincs :D 13/F
2/8 anonim válasza:
Normális,és ne borotváld le !
Csak a buták tartják cikinek,de megmagyarázni nem tudnák hogy miért.
3/8 anonim válasza:
Normális, neked indult be az osztályból leghamarabb a serdülésed. Ez nem jelenti azt, hogy a többiek éretlenek, de mindenki más-más ütemben fejlődik.
Most nevetgélnek, de nekik is eljön 1-2 év múlva ez az állapot. Majd akkor nevetgéljetenek...
4/8 anonim válasza:
Akkor ne borotváld le, csak egy kicsit nyírd meg ollóval, hogy ne legyenek olyan hosszúak a szőrök, és így mégis férfias maradsz, de nem leszel undi. :)
5/8 anonim válasza:
A friss hónaljszőr nagyon szexy :)
6/8 anonim válasza:
Az férfia, le ne borotváld! Te legalább már férfiasodsz, míg a többiek még gyerekek! :D
7/8 anonim válasza:
6-os vagyok. Akarom mondani: "Az férfias..."
8/8 anonim válasza:
Nekem már van hónalj, szemérme szőrzetem . 13 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!