Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ti szoktátok borotválni az...

Ti szoktátok borotválni az intim részt?

Figyelt kérdés
Mindenki borotválja.Azzal piszkáltak,hogy én nem borotválom,meg milyen igénytelen és gusztustalan vagyok.Nekem soha nem mondták otthon,hogy le kéne borotválni.Azt sem tudom,hogy álljak neki.Nagyon kellemetlenül érzem magam így.17/F

2015. júl. 23. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És nem mindenki borotválja.
2015. júl. 23. 19:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kötelező borotválni, ahogy te érzed jónak.
2015. júl. 23. 19:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Ahogy neked tetszik ugy csinalod. En nem borotvalom
2015. júl. 23. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
Egyátalán ne érezd kellemetlenűl magad .A szőr sem egy diszlet a testünkön .Feladata az izzadságot kivezetni a testről .Linket ugyan nem tudok most feltenni,de remélem a kérdezőnél fiatalabb olvasónak is megfelel,és nem fog kötözködni,mint eddig .
2015. júl. 23. 20:11
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Az előttem szólóknak igazuk van, ahogy jónak látod. Viszont kicsit érvelnék a higiéniai szempontok mellett, ugyanis a baktériumok nagyon kedvelik azt a bőrtelületet ahol sok szőr találhatò, ennek kapcsán nagyobb az esélye annak, hogy az említett terület kellemetlenebb szagú lesz.. Tehát nem csak esztétikai szempontból ajánlatos az intim területek borotválàsa, hanem higiéniai célból is érdemes leborotválni..
2015. júl. 23. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam, én így érzem jól, ráadásul a csajok sem panaszkodtak még 16f
2015. júl. 23. 22:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Rövidre vágom hajvágóval.
2015. júl. 23. 23:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Csak azért piszkálnak, mert más mint a többieké. Nálunk egyedül én borotváltam,engem ezért cikiztek.
2015. júl. 24. 07:23
 9/13 anonim válasza:
Én inkább trimerem az intim részt, vele együtt az egész testemet is, mert így esztétikusabban, vagyis jobban nézek ki. Kényelmesnek és higiéniai szempontból egészségesnek tartom, ha sehol sem vagyok szőrös. Ez ma elengedhetetlenül hozzátartozik a férfiaknak is az egészséges testápoltságához.
2015. júl. 24. 08:57
 10/13 anonim válasza:
Ne borotváld. Inkább legyen őserdő a farkad körül. A borotvált pénisz szerintem nagyon b*zis.
2015. júl. 24. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!