Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak ti szoktátok borotváln...

Férfiak ti szoktátok borotválni az intim szőrt?

Figyelt kérdés
A nők melyiket szeretik jobbban ha borotvált vagy nem?

2013. okt. 22. 20:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
A túlnyomó többség a borotváltat szereti jobban.
2013. okt. 22. 20:38
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
Én utálom a borotváltat :D
2013. okt. 22. 20:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem. Az asszonynak mindegy, mert nem olyan kicsi, hogy amikor bekapja, akkor a szőr elérje az arcát.
2013. okt. 22. 20:41
 4/15 anonim ***** válasza:

Ez csak azóta lett ilyen felkapott dolog,mindkét nem részéről,amióta elterjedt a net .20-30éve csak újságok voltak,és ilyen kérdéseket nem lehetett benn olvasni .

A sexet meg akkor sem vetette meg senki .Nem azon múlt borotvált ,vagy sem .

2013. okt. 22. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Talán higiénikusabb ha borotvált mind két nem esetében.
2013. okt. 22. 22:29
 6/15 anonim ***** válasza:
Ezt a higiénikusabbat felejtsük már el. Ennyi erővel senkin ne legyen egy szál szőr se...
2013. okt. 22. 22:58
 7/15 anonim válasza:
Én spec nem szeretem, ha a páromnak teljesen le van borotválva. Ő trimmelni szokott.
2013. okt. 24. 09:49
 8/15 anonim válasza:
Nem higénikusabb a teljesen borotvált bőr! A nőknél a szőrszálak "elvezetik" a hüvelyváladékot a bőrről és így nem fog rajta pangani.
2013. okt. 24. 09:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Orvosok mondták hogy egyáltalán nincs köze a higéniához a szőrzetnek ha tisztálkodsz,tehát a csupasz nem higénikusabb.

De a 30 éves pasik nem igazán borotválják csupaszra,ki is röhögnék egymást egy közös zuhanyzóba,és a nőknél is soknak nem jön be a csupasz férfi,viszont ha fazonra van nyírva azt jobban szeretik.A férfi szóhoz valahogy nem illik a csupasz szó.De ha megnézel angol fiatalokat ott bizony még 20 éveseknek is van szőrezte.Ez csak valami mostani hü lye divat,amit a tinik és az igen fiatalok többsége probál terjeszteni,nem hiába mondják hogy egyre nőiesednek el a férfiak,szolizik sok,pedikür,manikür,kozmetikus,na ezek az igazi pasik mi:-)

2013. okt. 24. 11:47
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

Utolsónak: a között, hogy valaki "bu_is" meg hogy igényes magára, oltári nagy különbség van. Azért, mert egy férfi gyantázza a hátán a szőrt, vagy nem hagyja hogy a lábán/mellkasán/hasán olyan sűrű legyen, hogy azt se tudod fehér vagy fekete bőrű az illető, illetve ha nyáron ujjatlanban van, vagy strandon, és nem kandikál ki több centis undorító szőrcsomó a karjai alól, valamint az alsónadrágból, és nem 4-5 miliméteres, mocskos fekete karmai vannak kezén-lábán, nincs tele undorító gennyes pattanásokkal, nincs összenőlve a szemöldöke, és nem olyan fehér mint egy 20 éve napot nem látott alkoholista fazon, nem jelenti azt, hogy homokos, és nem is néz ki úgy.

Persze genetikán is múlik, van aki sosem szőrösödik, van aki pont jó úgy ahogy van, és vannak akik sajnos genetikájuknál fogva olyan szőrösek, hogy kénytelen néha megszabadulni (de legalább ritkítani) tőle itt-ott. Valamint a bőrszín is szintén genetika, a bőr minőség szintén. Aki alapból falfehér, és oly módon tesz ellene, hogy heti 1x, kéthetente 1x elmegy pár percre szoliba, nem lesz tőle homokos. Aki leszedi a szőrt a hátáról, hónaljáról, szintén nem homokos. Aki nem hagyja, hogy a lábszőre, mellkasszőre rálógjon a cipőre, pólóra, szintén nem homokos. Csupán igényes önmagára és/vagy a környezetére.

Kérdezőnek: én körülötte 0-s hajvágóval szoktam vágni, a tövét és a zacskót borotválom. Heti 1x rászánok 5-6 percet, nem halok bele. Főleg hogy a barátnőm nem szereti a sok szőrt (csupaszt se), én meg alapból elég szőrös vagyok mindenhol. Ettől még nem vagyok homokos.

De úgy érzem akkor se lennék, ha borotválnám.

Megjegyzem, 1-2 évente 1x télen, mikor hosszú ujjút, farmert hordok, barátnőmön kívül senki sem lát ruha nélkül, le szoktam gyantázni a lábam, hasam, mellkasom, hátam. 2-3 hónap múlva vissza nől, viszont sokkal ritkább. Mikor már jön a rövidújjús, rövidnadrágos idő, pont jó ahhoz, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy gorilla.

Van egy haverom, alapból nem szőrös, teljesen jó, sosem kéne ilyenekkel killódnia. Mégis rendszeresen gyantázza a testét, és heti 2-3x 9 percet szolizik. Na az bu_zis, eléggé. :D

2013. okt. 25. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!