Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak ti szoktátok borotváln...

Férfiak ti szoktátok borotválni az intim szőrt?

Figyelt kérdés
A nők melyiket szeretik jobbban ha borotvált vagy nem?

2013. okt. 22. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10.es: azért mert te lenyírod, még nem gusztustalan a szőr. Ha szerinted az, a te dolgod.
2013. okt. 25. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:

igen leszoktam általában hetente egyszer az eddigi bnőimnek teljesen közömbös volt h csupasz vagy sem :D

20/F

2013. okt. 25. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta hogy bu zi lenne valaki,hanem hogy nem férfias,és sokszor nézz körbe nem a tök szőrős fiúkák mennek gyantáztatni,hanem a normál szőrzettel bírok.Oké ha szőrős a hátad azt nem tudod magad leszedni,ott kénytelen vagy elmenni kozmetikushoz.

Nem a tök szőrős srácok mennek a leggyakrabban kozmetikushoz,vagy a nagyon pattanásosak mert igen ott kell segítség én itt erről beszélek.Nem a falfehér emberek mennek a leggyakrabban szoliba sem,mert ott értem mi a helyzet,de nem ezt látni.

Hanem azt látni hogy van egy csomó vasalt hajú,eleve lányos arcú srác,akik mint a lányok szoliznak,kozmetikáznak,csupaszítanak.

De a fanszőrőd,hónajszőrőd,szemöldököd,körmeid simán rendben tudod otthon tartani,ahhoz nem kell kozmetikus.Nem kell ahhoz csupaszra szedni a tested szőrzetét hogy igényes legyél.

Az igényesség és a már-már elnőiesedés között azért bőven van már különbség.

Szerintem egyáltalán nem igénytelen akinek van szőrzete és azt kordába tartja ápolja,egy szakáll is lehet igényesen karbantartva,vagy hosszú haj.

Igen vannak esetek amikor kell más embertől,szakembertől segítéség,mert olyan helyen sok a szőrzet,vagy annyira problémás az arcbőr,de nem az ennyire problémás bőrrel,szőrzettel megáldott emberkék járnak a leggyakrabban szolikba,kozmetikákba.

És mint írtam nagyon sok mindent maga is megtud csinálni otthon az ember.Amúgy meg nem olcsó mulatság éppenséggel ha valaki havi rendszerességgel,holott magának megtudná oldani kozmetikába,szoliba,pediküröshöz jár.

2013. okt. 25. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért ilyen oltári nagy téma ez, hogy egymásról véleményt mondanak? Nem mindegy, ki mit csinál a testével? Magánügy.
2014. nov. 15. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, mert egy idegen közegben ahol nem ismerik a személyiségedet, evidens hogy első sorban a külsőd alapján vonnak le következtetést. Az első benyomás fontos, és amég szóváltásba nem keveredsz valakivel, külső alapján fog ítélni. Lehet jönni a felszínes vagyok dumával, de te is meg mindenki más ilyen, de ez nem baj. Teljesen normális dolog.

Most nyilván nem az intim szőrzetre gondolok, hanem a kar, láb, haj, arc, esetleg váll/hát (pl. strandon).

2014. nov. 16. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!