Most már nincs értelme várni? Fél életem ráment, hogy 1 cm-t is nőjek.
14 évesen mikor elballagtam 169/170 cm voltam. Úgy gondoltam, hogy biztos azért átlag leszek és fogok nöni még.
16 évesen már beláttam, hogy én nem fogok.
Most 28 éves, szűzként is 169/170 cm vagyok.
Vártam, hogy férfivá válljak, de hiába...
Most már nicns értelme a várakozásnak ?
Nyugodj meg és sajnos valóban ezen nem tudsz változtatni,magasabb és hosszabb péniszű nem leszel.De a magasságodhoz meg ideális arányaiban a péniszed mérete.
Azt ne hagyd hogy csak mert elégedetlen vagy a magasságoddal mindenről lemaradj,kimaradj és az élet csak elfusson melletted.Még fiatal vagy találhatsz barátnőt,ha akarsz.Csak keresgélj.Más férfi is van aki alacsony mégis talált párt.
Ne hagyd hogy ez mindenben akadályozzon.
Valaki meg 180 cm magas és annak is 14 cm van,na arányaiban nála valóban kicsinek tűnhet a méret,de nálad meg nem.
Nem a magasságtól,pénisz mérettől,vagy jó kinézettől válik valaki férfivé,férfiassá,ahogy nem attól lesz senki sem férfi hogy sexelt már vagy sem.Sok-sok tényező mutatja férfi már,felnőtt már,önálló,felelősséggel rendelkezik,önellátó stb.
Tehát ne hagyd hogy a magasságod és a pénisz méreted gátoljon bármiben is.
Fél életed egy szamárságra ment rá. Te aludtál biológia órán? Nem ismered a genetika alapjait? Hiába vágyod magad 190-nek, ha a géneidben nincs csak 170!
Szeritem találj magadnak ehelyett valami épeszű elfoglaltságot.
Ps: remélem, a szűzként szót Szűzként-nek (azaz a csillagjegyre utalva) érted, nem eü. állapotként. A Szűz pasik valóban nagyon magasak szoktak lenni, de azért ott is van genetikai alap. Ha viszont 28 éves pasiként szűz vagy, akkor neked nem a magasságoddal van a legnagyobb bajod, én azt gondolom ...
De most komolyan 170 cm magas férfinél nem kicsi a 14 cm pénisz!
Valakinek 190 cm magasan ekkora!
Méretbeli arányosságban azért a 170 cm magasnál ez a méret jócskán jobban mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!