Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Most már nincs értelme várni?...

Most már nincs értelme várni? Fél életem ráment, hogy 1 cm-t is nőjek.

Figyelt kérdés

14 évesen mikor elballagtam 169/170 cm voltam. Úgy gondoltam, hogy biztos azért átlag leszek és fogok nöni még.

16 évesen már beláttam, hogy én nem fogok.

Most 28 éves, szűzként is 169/170 cm vagyok.

Vártam, hogy férfivá válljak, de hiába...

Most már nicns értelme a várakozásnak ?

2015. júl. 23. 16:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg és sajnos valóban ezen nem tudsz változtatni,magasabb és hosszabb péniszű nem leszel.De a magasságodhoz meg ideális arányaiban a péniszed mérete.

Azt ne hagyd hogy csak mert elégedetlen vagy a magasságoddal mindenről lemaradj,kimaradj és az élet csak elfusson melletted.Még fiatal vagy találhatsz barátnőt,ha akarsz.Csak keresgélj.Más férfi is van aki alacsony mégis talált párt.

Ne hagyd hogy ez mindenben akadályozzon.

Valaki meg 180 cm magas és annak is 14 cm van,na arányaiban nála valóban kicsinek tűnhet a méret,de nálad meg nem.

Nem a magasságtól,pénisz mérettől,vagy jó kinézettől válik valaki férfivé,férfiassá,ahogy nem attól lesz senki sem férfi hogy sexelt már vagy sem.Sok-sok tényező mutatja férfi már,felnőtt már,önálló,felelősséggel rendelkezik,önellátó stb.

Tehát ne hagyd hogy a magasságod és a pénisz méreted gátoljon bármiben is.

2015. nov. 16. 18:42
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
pénisz méretről meg annyit 12-16 cm az átlag,bőven benne vagy az átlagba.
2015. nov. 16. 18:49
 23/30 anonim ***** válasza:
Miért, hiányzik a cuccod? Attól leszel férfi, nem a magasságodtól. 170 centi egyébként is normális
2016. febr. 4. 02:33
 24/30 anonim ***** válasza:
Oké,tény nem vagy magas,de ehhez a magassághoz a 14 cm jó és lehet barátnőt találni a magasság nem kizáró ok.
2016. febr. 5. 17:58
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Az agyadat kellene helyretenni...
2016. febr. 11. 13:53
 26/30 anonim ***** válasza:

Fél életed egy szamárságra ment rá. Te aludtál biológia órán? Nem ismered a genetika alapjait? Hiába vágyod magad 190-nek, ha a géneidben nincs csak 170!

Szeritem találj magadnak ehelyett valami épeszű elfoglaltságot.

Ps: remélem, a szűzként szót Szűzként-nek (azaz a csillagjegyre utalva) érted, nem eü. állapotként. A Szűz pasik valóban nagyon magasak szoktak lenni, de azért ott is van genetikai alap. Ha viszont 28 éves pasiként szűz vagy, akkor neked nem a magasságoddal van a legnagyobb bajod, én azt gondolom ...

2016. febr. 11. 14:07
 27/30 anonim ***** válasza:
túlzásba vitt edzés megállítja a növekedést, aki abbahagyja az ismét rendesen nő, viszont kb 22 éves korig lezárul a növekedési időszak
2016. febr. 11. 14:09
 28/30 anonim ***** válasza:
Hülyeség, én is kb. ekkora vagyok már vagy 60 éve, de ismerek ennél alacsonyabb férfiakat is, akik rég apák meg nagyapák és nemhogy találtak nőt maguknak, de többet is. A nemiszerv mérete meg kit érdekel, amíg van a két kezünkön 10 ujj ?
2016. febr. 11. 15:51
 29/30 anonim ***** válasza:

De most komolyan 170 cm magas férfinél nem kicsi a 14 cm pénisz!

Valakinek 190 cm magasan ekkora!

Méretbeli arányosságban azért a 170 cm magasnál ez a méret jócskán jobban mutat.

2016. febr. 11. 18:08
 30/30 anonim ***** válasza:
Amúgy Thaiföldön 12 cm az ÁTLAG. :D
2016. febr. 11. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!