Most már nincs értelme várni? Fél életem ráment, hogy 1 cm-t is nőjek.
14 évesen mikor elballagtam 169/170 cm voltam. Úgy gondoltam, hogy biztos azért átlag leszek és fogok nöni még.
16 évesen már beláttam, hogy én nem fogok.
Most 28 éves, szűzként is 169/170 cm vagyok.
Vártam, hogy férfivá válljak, de hiába...
Most már nicns értelme a várakozásnak ?
nem értem mi a problémád ez nem olyan alacsony.
és igen 28 évesen már nem fogsz nőni
és nem a magasságtol függ a férfiasság
15
Végtelen oka van hogy cseszi el az ember az életét, emiatt fölösleges szomorúnak lenni, ő döntött így.
Én magas vagyok (majdnem 2m-er) viszont amíg úgy láttam a világot mint te(kérdező) sose volt semmi sikerem a csajoknál, hiába néztem ki jól, nem ezen múlik.
azzal egészíteném ki a magyarázatot, hogy miután általánosba elballagtam, rá 2 hónapra már 15 éves lettem.
Azaz 14-15 éves korom között voltam 8.-as, és emléxem, hogy mutáltam, de nőni nem igazán nőttem. Vmit biztosan nőttem, de nem sokat, hogy azt mondjuk ,hogy huhaa mennyit nyúltam.
Azóta minden méretem változatlan.
Jézusom, ne szarakodj már! Nem, nem fogsz nőni és a péniszed is ekkora marad! De teljesen rendben van mindkettő, apukám és a vőlegényem is ekkora. A pénisze fogalmam sincs, hogy mekkora mert soha életemben nem kérdeztem meg, mert nem érdekel.
Nagyon sok nő 160-165 cm körül van, simán magasabb vagy náluk. De ha esetleg magasabb lenne a párod nálad, akkor mi van? Hagyd már abba az önsajnálatot, nem vagy már tini, hogy ennyire a külsőségekkel foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!