Most menjek urológushoz, vagy ne? (15/F)
Már elég régóta van, hogy bizonyos időnként csakúgy elkezd fájni a herém (vagyis nem folyamatosan fáj, inkább kicsit érzékeny, ha kényelmesen elhelyezkedem nem is érzem). Ritkán jelentkezik, és általában hamar el is múlik, ezért nem voltam még orvosnál. Fogalmam sincs hogy mi válthatja ki. Csak a jobb herémmel van ez így. Megtapogattam többször is, csomót meg ilyeneket nem érzek benne. A jobb herém kicsit nagyobb, de amúgy más nem látszik/érződik rajta.
Most viszont kicsit hosszabb ideig volt érzékeny, kb két napig. Viszont ez meg lehet, hogy amiatt van, mert valami betegséget összeszedtem, ugyanis köhögtem, fájt a fülem és a fejem is. A köhögés még meg is van, a többi kettő már elmúlt szerencsére. Ma még kicsit érzékeny volt a herém, így gondoltam bekenem gyulladáscsökkentő krémmel, ami használt is, az érzékenység elmúlt. Menjek urológushoz, vagy inkább ha fáj, bekenjem gyulladáscsökkentővel? Olvastam, hogy ebben a korban ez még normális is lehet, mivel növök. A válaszokat előre is köszi :)
... vagy biciklizel esetleg?
Vagy más sporttal megterhelhetted?
Esetleg nem emeltél nehezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!