Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem megy fel a makkom mögé a...

Nem megy fel a makkom mögé a bőr mit csinaljak?

Figyelt kérdés

2015. júl. 21. 05:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Én is azt hittem hogy nekem sem jó, elmentem orvoshoz és kiderült hogy semmi gond, úgyhogy lehet neked is eléggé feljon, ehhez látni kéne 16f
2015. júl. 21. 17:38
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Pedig kortól függetlenül a meleg vízes fityma nyújtás,tornáztatás tud segíteni.Sokaknak segített már,de finoman kell csinálni.A fitymát mint masztinál finoman hátra kell percekig húzogatni és rövid időn belül sokat javulhat.

Ha nem válik be urológushoz kell mennj,tb kártyàt kell csak vinni,lehet hogy krémet ír fel az orvos,ill ha műteni kell mivel fiatalkorú vagy szülői hozzájárulás kell,de csak durva fitymaszűkületnél kell körülmetélni,viszont sok doki egyből a metêlést hozza fel,ekkor meg kell mondani ezt nem szeretnéd és akkor más műtéti megoldást választ majd az orvos.

2015. júl. 25. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Lankadtan,mereven a fitymád mennyire lehet hátra,a makk mögé húzni?
2015. júl. 25. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!